Ďábelská topinková směs - bez masa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kristča

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriky, feferonky a cibule dvakrát pomeleme na masovém strojku. Poté vše smícháme v hrnci a vaříme cca 20 minut. Plníme do sklenic a dalších 20 minut sterilujeme.
2
Doporučuji pomazat topinky taveným sýrem a potřít touto směsí. Lze použít i při přípravě masa a masových směsí, fantazii se meze nekladou.

Komentáře k receptu

  • Kristýna Englová
    Kristýna Englová |

    11. 6. 2008 21:31

    Protlaku je lépe přidat více, volím tedy větší konzervu. Dodá to směsi pěknou barvu a trošku ji zahustí, protože papriky pustí hodně šťávy. :-)

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    6. 6. 2008 14:06

    Majka, nebolo. Chuť a konzistencia paradajok a pretlaku je úplne iná. Doporučovala by som sa držať receptu, z čerstvých paradajok urobíš niečo iné :)))

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    6. 6. 2008 09:59

    V létě jsou rajčata, nebylo by to lepší?

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    5. 6. 2008 17:29

    Kristýnko, rajčatové protlaky prodávají v různých hmotnostech. Jak velké protlaky myslíte? Místo protlaku může být i kečup? Kečup mě připadá lahodnější než protlak. Děkuji za odpověď