Čokoládová pěna II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: beruskax8

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čokoládu rozpusťte za stálého míchání ve vodní lázni. Přidejte kávu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky s vanilkovým cukrem a pomerančovým likérem ušlehejte do pěny a smíchejte s vychladlou čokoládou. Šlehačku ušlehejte a opatrně ji vmíchejte do čokolády. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a také ho vmíchejte do krému. Pěnu dejte chladit nejméně na hodinu do lednice.
2
Podávejte sypané nasekanými mandlemi nebo strouhanou čokoládou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hořká čokoláda Káva Pomerančový likér Šlehačka Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: