Čokoládová pěna II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: beruskax8

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      ml šlehačka
    • 200
      g hořká čokoláda
    • 5
      ks vejce
    • 4
      lžíce cukr
    • 2
      lžička káva zrnková
    • 50
      ml pomerančový likér

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čokoládu rozpusťte za stálého míchání ve vodní lázni. Přidejte kávu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky s vanilkovým cukrem a pomerančovým likérem ušlehejte do pěny a smíchejte s vychladlou čokoládou. Šlehačku ušlehejte a opatrně ji vmíchejte do čokolády. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a také ho vmíchejte do krému. Pěnu dejte chladit nejméně na hodinu do lednice.
2
Podávejte sypané nasekanými mandlemi nebo strouhanou čokoládou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.