Cocido madrileňo a la Jana

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jeni

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks klobása Tmavé
    • 4
      ks mrkev
    • 4
      ks brambory
    • sůl
    • 800
      g uzené maso maso z kolena, žebra, krkovice.
    • 2
      hrnek cizrna Sušená
    • 400
      g zelené fazolky Široké

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cizrnu namočíme den předem a necháme změknout. Scezenou cizrnu dáme spolu s masem, klobásami, očištěnou zeleninou a oškrábanými bramborami (vše vcelku) do tlakového hrnce, zalijeme dvěma litry vody, osolíme a necháme asi hodinu vařit.
2
Poté slijeme vývar do jiného hrnce a zavaříme do něj nudle. Tuto polévku servírujeme jako první chod. Když slijeme vývar, oddělíme maso a zeleninu od cizrny, kterou podáváme jako přílohu, a naporcujeme. Rozdělíme na talíře a můžeme podávat. Kombinace zeleniny, masa a cizrny vypadá a chutná báječně.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    25. 11. 2007 20:48

    Potom to bude Cocido Kazik...

  • Petr Kazik
    Petr Kazik |

    23. 11. 2007 17:35

    pridal bych trosku cesneku, aspon strouzek dvakdyz nejsou fazolky, je to dobre i s cockou.cizrna (chickpeas) je dobra s cibulkou a cockou nebo fazolkama dobra i na kselo jako salat