Chléb bezlepkový pro domácí pekárnu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      ml voda
    • 430
      g bezlepková chlebová směs
    • sůl 0.75 velké odměrky
    • cukr 2 velké odměrky
    • olej 2 velké odměrky
    • kmín 0.75 velké odměrky
    • slunečnicová semínka 1 velká odměrka
    • sušené droždí 1 malá odměrka
    • lněná semínka 1 malá odměrka, nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chleba peču v malé domácí pekárně QUIGG CBM2000 nebo Clatronic BBA 2594, což je úplně nenáročné a velmi jednoduché.
2
Do nádoby naliji nejdříve vodu, přidám mouku a ostatní suroviny.
3
V případě použítí časovače nesmí kvasnice přijít do kontaktu s vodou.
4
Přidávám je tedy až naposledy. A pak už jen stačí zvolit program.

Komentáře k receptu

  • Veronika
    Veronika |

    7. 9. 2016 12:30

    Chtěla bych se zeptat jaký je objem odměrek? Děkuji.

  • hana
    hana |

    18. 11. 2014 15:37

    prosím o radu dodržela jsem vešteré ingredience i postup,ale chleba byl úplně mokrej pod kůrkou mi zůstala velká díra a dole tak 1cm mokrého chleba.děkuji :-(

  • Barien M
    Barien M |

    11. 5. 2009 19:38

    Je opravdu super! Našeho malého nejoblíbenější.

  • Sarka
    Sarka |

    16. 9. 2006 11:33

    Je to super!!