• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Broskvový nepečený moučník
    Napište svůj komentář k receptu

    Broskvový nepečený moučník

    autor: aktija
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Broskvový nepečený moučník
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 250
        g celozrnné sušenky bez žádné náplně
      • 50
        g mandle neloupané
      • 3
        lžíce hera
      • 3
        lžíce med
      • 1
        plechovka broskvový kompot
      • 1
        balíček bílá želatina
      • 2
        vanilkový cukr
      • 1
        tvaroh
      • 1
        bílý jogurt

    Postup přípravy receptu

    1
    Sušenky a mandle umeleme, přidáme heru a med a pořádně promícháme.
    2
    Natlačíme na dno formy, kterou jsme si lehce vytřeli máslem.
    3
    Šťávu z kompotu zahřejeme na 80 °C a rozpustíme v ní želatinu. Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na natlačené těsto.
    4
    Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou a ještě jednou promixujem.
    5
    Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout přes noc v lednici.
    6
    Ozdobíme krájenou broskví.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Broskvový moučník

    Broskvový moučník

    Nepečený moučník (dobrotka)

    Nepečený moučník (dobrotka)

    Rychlý nepečený moučník z polenty

    Rychlý nepečený moučník z polenty

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Katka
      Katka | 3. 9. 2007 19:33

      Super recept :( , chuťově výborný, jen to poněkud neztuhlo a mě zůstali jen oči pro pláč. Vážně tam má být pouze jedna želatina ?? Tak mám jediný cíl - vzít si lžíci a začít dlabat sama.

    • Hana Schönbauerová
      Hana Schönbauerová | 2. 6. 2007 16:48

      S pečícím papírem to je výborný nápad! Vyzkoušela jsem. Experimentovala jsem a místo sušenkového základu jsem smíchala 200g ovesných vloček, 100g tuku, hrst mletých ořechů, asi 2 lžíce vaječného koňaku a dosladila medem. Také dobré, zkuste.

    • Di
      Di | 30. 1. 2007 13:50

      Místo vytírání formy máslem doporučuji vložit kolečko z papíru na pečení. Jinak skvělý nápad na složení "dna", vyzkouším, zatím jsem dělala jen z piškotů a másla.

    • Ivana Přikrylová
      Ivana Přikrylová | 30. 1. 2007 13:42

      Dělávám obdobný nepečený dort. Spodní těsto z rozemletých piškotů a másla natlačím na dno dortové formy, na to tvarohová směs z uvařeného pudinku, tvarohu a másla, dále pokladu ovocem a zaleju želatinou připravenou z kompotové šťávy. Všichni se jen olizují.

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 29. 1. 2007 14:04

      Moc dobré, dávám 1. Dělala jsem minulý týden na oslavu, použila jsem sušenky Bebe celozrnné. Jen mi přišlo dost sladké to těsto, tak dám příště bez medu, jen s máslem. Sklidila jsem velký úspěch. Díky za recept

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
    Moučníky Zákusky Svačina Syrové Narozeniny Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílý jogurt Broskvový kompot Celozrnné sušenky Hera Mandle Med Tvaroh Vanilkový cukr
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Polévka z kapra

    Polévka z kapra

    Těstoviny s olivami

    Těstoviny s olivami

    Lilek s rajčaty

    Lilek s rajčaty

    Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

    Piškotovo-vanilková bublanina s…

    Limetkový cheesecake s borůvkami

    Limetkový cheesecake s borůvkami

    Kysané zelí ve sklenicích + salát

    Kysané zelí ve sklenicích + salát

    Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

    Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

    Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

    Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

    Volské oko v chlebu

    Volské oko v chlebu

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    31
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    29
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    26
    Americké lívance
    Americké lívance
    25
    Palačinky
    Palačinky
    23
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz Pro všechny, kteří mají neustále hlad: 15 potravin, které sníží vaši chuť na jídlo

    Pro všechny, kteří mají neustále hlad: 15 potravin, které sníží vaši chuť na jídlo

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Reflex.cz Koronavirus jako čínská chřipka? Je moderní všude hledat rasismus, ale názvy mutací už nikomu nevadí

    Koronavirus jako čínská chřipka? Je moderní všude hledat rasismus, ale názvy mutací už nikomu nevadí

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    • Recepty.cz
    • Broskvový nepečený moučník
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí