Bismarkova vejce

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslem vymažeme 4 menší formičky a do každé rozklepneme po jednom vejci. Osolíme a opepříme. Na nudličky nasekáme šunku a promícháme se strouhaným parmezánem. Směsí posypeme vejce. Ve větším hrnci ohřejeme vodu. Formičky pečlivě překryjeme alobalem. Vyrovnáme je do vodní lázně tak, aby byly z třetiny ponořené. Vaříme po dobu asi 10 minut. Párátkem zkusíme, zda jsou vejce dostatečně hotová. Dezertní talířky ozdobíme lístky salátu a pokapeme libovolným salátovým dresinkem. Vyklopíme vejce a přidáme je k salátu. Podáváme s rozpečeným pečivem.
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Máslo Parmazán Pepř mletý Sůl Šunka Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: