Bílkový chlebíček tmavý

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks bílek
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 8
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžíce kakao
    • prášek do pečiva
    • pikantní marmeláda
    • máslo 1 a 1/2 lžíce - rozpuštěné
  • Poleva
    • čokoláda
    • 0,3
      máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do tuhého sněhu z bílků vmícháme po lžících cukr, kakao se solamylem a práškem do pečiva, po kapkách přidáváme rozpuštěné máslo (vychladlé). Těsto vylijeme na vymazanou vysypanou chlebíčkovou formu, pečeme pomalu v předehřáté troubě. Upečený, vychladlý chlebíček potřeme marmeládou a polijeme polevou.
2
Poleva: máslo rozpustíme, přidáme čokoládu nalámanou, ušleháme dohladka.

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    28. 7. 2007 11:38

    Můžete mi poradit jak dlouho a na kolik stupňů pečete?děkuji

  • Markéta
    Markéta |

    25. 7. 2007 17:47

    Je uzasnej dekuju!!!!

  • Markéta
    Markéta |

    25. 7. 2007 17:46

    Je uzasnej dekuju!!!!