Bílé jahůdky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g bílá čokoláda
    • jahody

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tabulku čokolády rozlámeme na kousky a dáme do žáruvzdorné misky. Tu umístíme do hrnce s horkou vodou (dejme pozor, aby voda netekla do misky) a necháme čokoládu rozpustit. Kousky jahod očistíme a ponoříme do polovic do čokolády a klademe na plech nebo kuchyňskou fólii, kde necháme vystydnout. Rychlý a jednoduchý dvojbarevný dezert, vynikající k šampaňskému.

Komentáře k receptu

  • xXx bla bli
    xXx bla bli |

    11. 6. 2007 11:37

    vážnš skvšle

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    12. 5. 2006 12:16

    To vite... zahradu bohuzel nemame, deti jeste take ne, tak je casu spousta. Mam ale pocit, ze pristi rok na tom zacnu pracovat, tak cekejte ze misto piplani se s malinami budu behat kolem mimina a menit pliny!:o]

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    12. 5. 2006 12:08

    Michaelo, nezbývá mi, než Vám závidět. Teď na jaře bych se taky chtěla aspoň chvilku nudit.

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    12. 5. 2006 11:56

    Tak jsem se nudila a vyzkousela jsem maliny. Pracnejsi jelikoz jsou mensi, ale chutove take vyborne.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    10. 5. 2006 09:53

    Airan, keď deťom tak jahôdky chutia, dovolím si vám doporučiť Jahodový závin, ktorý som tu pred časom pridala. Je veľmi chutný : )))

  • Airan
    Airan |

    9. 5. 2006 21:20

    Tak sampanske nebylo (teda bylo ale ne pro dospele) a detem jahody moooooc chutnaly. I s bilou cokoladou aj s tmavou s kokosem. Laskave nam ponechali cele dve jahudky na ochutnani:-))

  • Airan
    Airan |

    5. 5. 2006 19:05

    I ja bych si dala oboje. A to sampanske k tomu:-)

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    5. 5. 2006 15:07

    Prima napad... priste udelam oboje, at si maji hosti z ceho vybirat.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    5. 5. 2006 12:11

    Robím jahôdky podobne, len ich namáčam do tmavej čokolády do polovice ako Vy a ihneď strčím do kokosu. Doporučujem všetkým, je to krásne dekoratívne a to šampanské k tomu úžasný doplnok.