Bertíkovy topinky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Anna R.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      chleba starší krajíce
    • 150
      g eidam sýr strouhaný
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      kečup - jemný
    • olej
    • 2
      vejce
    • sůl
    • 1
      ks nakládané okurky
    • rajče

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýr, cibuli jemně pokrájenou na kostičky a kečup (nemusí být celá lahev - podle chuti) smícháme. Vznikne směs, kterou naneseme na předem opečené chlebové topinky.
2
Do zbylého oleje vyklepneme vejce, která lehce roztahneme po pánvičce - je dobré roztahnout i žloutky, osolíme a nenecháme úplně vysušit. Rozdělíme na čtyři díly a každý dáme na topinku.
3
Zdobíme kyselou okurkou, rajčetem, případně petrželku. Topinky je možné i potřít česnekem, záleží jak to komu chutná.
4
Jsou výborné jako rychlá večeře i jako pohoštění. Sbalila jsem na ně manžela, teď si ho tímto jídlem udobřuji.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    29. 7. 2014 19:58

    Padla jsem z té poslední věty :D :D

  • prdelka
    prdelka |

    17. 2. 2013 18:10

    to je teda pěkná hovadina navaluje se mi jen vidím ingredience a postup :-$