Asijská polévka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 1
      ks kostra koráb, kuřecí
    • vepřové maso libové - růžový olejíček / extrakt čili v oleji
    • 3
      ks chilli papričky
    • pekingské zelí (u nás nesprávně označovaného jako čínského

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vaříme na mírném ohni mírně slanou vodu s kostrou kuřete. Můžeme přidat 2-3 ks chilli papriček (pokud nemáme růžový olejíček). Vývar scedíme a vložíme do něj nakrátko nakrájené plátky z vepřového masa a vaříme, až je maso skoro měkké. Před koncem přidáme na čtverečky nakrájené pekingské zelí. Dovaříme, dosolíme a pokud jsme nepřidali chilli papričky ochutíme růžovým olejíčkem.Podáváme s bílým pečivem.
2
Budete překvapeni jakou chuť získají vepřové plátky a jak jednoduchá úprava vede k chuťově bohatému výsledku. Pekingské zelí vytváří kompaktní štíhlou světlezelenou hlávku, čínské zelí netvoří hlávky a má tmavě zelené listy. Asi nemá význam napravovat zaúživané, ale pouze upozornit.

Komentáře k receptu

  • 45454457527 645645645645645645
    45454457527 645645645645645645 |

    3. 3. 2008 08:37

    Fuj to je hnus jak to můžete napsat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!