Autor:

Višňové srdce

Střední
Ingredience
Listové těsto 250 g
Višňový kompot 400 g
Solamyl (bramborový škrob) 50 g
Smetana ke šlehání 300 ml
Želé
Ovocné
1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Listové těsto vyválíme na tenký plát a několikrát ho propíchneme vidličkou, aby nevyskočily vzduchové bubliny. Z plátu vykrojíme dvě srdce a pečeme je na plechu při 200 °C přibližně 10 minut.

Kompot scedíme, šťavu přivedeme k varu a zahustíme solamylem. Podle chuti můžeme mírně dosladit a ochutit griotkou. Necháme vychladnout a zlehka promícháme s ušlehanou smetanou.

Připraveným krémem slepíme korpusy z listového těsta a necháme je v chladu do druhého dne. Vrchní plát pokryjeme višněmi a potřeme ovocným želé. Po stranách můžeme dort obalit tenkou vrstvou marcipánu a ozdobit mašlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Višňové srdce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web