Autor:

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
: kotlety, plec, krkovice nebo kuřecí(krůtí) řízky
 
Čerstvé žampiony  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Dušená šunka
nebo zauzená
 
Na dochucení můžeme použít:
Česnek
, bylinky, houbové koření, sojová omáčka...
 
Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Postup přípravy:

Množství surovin záleží na počtu strávníků Maso naklepeme, po stranách nařízneme, aby se nekroutilo při smažení, osolíme, opepříme a osmažíme z obou stran na rozpáleném oleji. Pak v teple uložíme. Do výpeku po mase dáme na plátky pokrájené žampiony(cca 4ks na porci), šunku na nudličky(cca 7dkg na porci) a za stálého míchání orestujeme. Orestované žampiony dochutíme solí, pepřem, rozetřeným česnekem nebo sojovou omáčkou, záleží na naší chuti. Na plátky masa navršíme ochucené šunkové žampiony, podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Listový koláč s houbami Recept na víkend: Listový koláč s houbami Články z

Komentáře k receptu: Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Komentáře

  1. KuchtaMonca   13.06.2013 | 18:54 | reagovat | závadný

    Výborné ;)

  2. Dáša   07.06.2013 | 12:11 | reagovat | závadný

    Dobrý den. Bylo to výborné, maso jsem si pokrájela na nudličky a pak podle receptu. Doporučit můžu všem, je to rychlé a jednoduché, zvládlne to každý.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web