Autor:

Přírodní plátek s fazolkami

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Vepřové maso
(plec, kotlet, krkovice...) nebo drůbeží řízky, cca
350 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Fazolky
cca
250 g
Česnek  
Tymián
nebo rozmarýn dle chuti
 
Přírodní plátek s fazolkami

Postup přípravy:

Fazolky krátce spaříme ve vroucí osolené vodě a scedíme. Maso pokrájíme na plátky, po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutilo, naklepeme, osolíme, opepříme a v rozpálené pánvi s trochou oleje zprudka osmažíme doměkka a dozlatova z obou stran. Plátky masa vyndáme a uchováme v teple. Do výpeku přihodíme fazolky, které také orestujeme (jen na skus), ochutíme solí, nasekanými bylinkami, nastrouhaným česnekem, krátce za stálého míchání osmažíme, můžeme ještě osolit nebo zakápnout sojovou omáčkou a podáváme k přírodnímu plátku s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Přírodní plátek s fazolkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web