Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové maso nebo kuřecí (krůtí) řízky
    • sůl a pepř
    • olej
    • 2
      ks cibule větší
    • 2
      ks červená paprika
    • 4
      ks rajčata oloupaná a pokrájená
    • 1
      plechovka fazole ve slaném nálevu nebo v tomatu
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme z obou stran maso dozlatova a hotové uložíme na teplém místě.
2
Do výpeku po mase přidáme na nudličky pokrájenou cibuli a papriku a za občasného promíchání orestujeme. Pak přidáme scezené fazole a pokrájená rajčata, krátce povaříme, dochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
3
Pokud použijeme fazole v tomatu, cedit je nemusíme a můžeme vynechat část rajčat.
4
Vepřové plátky dáme na talíř s bramborovou přílohou a přelijeme zeleninovo-fazolovou směsí.

Komentáře k receptu

  • Globanova
    Globanova |

    26. 9. 2016 17:46

    Skvele :-* dekuji.