Fazolové lusky se slaninou

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Eva1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g fazolové lusky sterilované
    • 100
      g anglická slanina
    • 60
      g máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné fazolky překrojíme. Na pánev dáme polovinu dávky másla, rozehřejeme. Přidáme fazolky a restujeme. Osolíme, okořeníme čerstvě umletým pepřem.
2
Slaninu nakrájíme na kostičky. Na pánev dáme druhou polovinu másla, přidáme nakrájenou slaninu a orestujeme ji dočervena. Smícháme slaninu s fazolkami. Klademe na talíř a podáváme.
3
Takto upravené fazolky jsou vhodné jako samostatný pokrm, nebo jako příloha k různým steakům a rybám.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavlínka
    Pavlínka |

    12. 1. 2014 19:22

    Mooooooooooooooooooc dobroučké, byla mi vyseknuta pochvala <3 <3 <3

  • PAVLA
    PAVLA |

    9. 1. 2014 12:50

    PERFEKTNÍ,DĚLÁM DOST ČASTO!!!!!

  • hana
    hana |

    13. 4. 2013 09:38

    dobré fazolky O:-)

  • Katka
    Katka |

    22. 8. 2012 11:58

    Mooc dobrej recept.)))

  • ZOEN
    ZOEN |

    9. 8. 2012 17:23

    Doporucuji pridat cesnek, moc dobre :-)