Řecký těstovinový salát

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g fusilli
    • 1
      lžíce bílé aceto balsamico
    • 0,3
      hrnek extra panenský olivový olej vyzkoušejte Extra panenský olivový olej Minerva Kalamata
    • 400
      g cherry rajčátka
    • 1
      hrst černé olivy
    • 200
      g sýr feta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V osolené vodě uvařte 500 g těstovin. Po uvaření je vložte do mísy a ochlaďte studenou vodou. Proceděné těstoviny smíchejte s 1 polévkovou lžicí balsamikového octa a ¼ hrníčku olivového oleje Minerva Kalamata. Poté přidejte přibližně 400 g nakrájených cherry rajčátek, olivy a sýr feta.
2
Dobře promíchejte a nechte hodinu vychladnout v lednici, aby se chutě provázaly. Dochuťte solí a pepřem a ozdobte kousky petržele.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.