Autor:

Rebarborové čatní

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rebarbora 750 g
Sušené meruňky
(nejlépe nesířené)
200 g
Cibule
(nejlépe sladší, bílé)
2 ks
Zázvor
(kousek)
 
Chilli papričky
(červené)
2 ks
Jablečný ocet 125 ml
Hnědý cukr 65 g
Sůl  
Pepř mletý  
K podávání
Sýr s bílou plísní  
Rozinky  
Pečivo  
Rebarborové čatní

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Stonky rebarbory oloupejte, omyjte a nakrájejte nadrobno. Meruňky nakrájejte na kostičky, oloupanou cibuli a zázvor nadrobno nasekejte. Papričky podélně rozřízněte, odstraňte semínka a nakrájejte nadrobno. Vložte vše do hrnce, přidejte ocet a cukr a za stálého míchání uveďte do varu. Snižte plamen a vařte 30 minut, občas promíchejte. Tuto pikantní chuťovku podle indického vzoru podávejte s kousky sýra, s pečivem a doplňte rozinkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Rebarborové čatní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web