Autor:

Rebarborová polévka se zakysanou smetanou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rebarbora 1 kg
Zeleninový vývar 500 ml
Cukr krupice
přírodní
2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce
Sůl  
Tabasco  
Pepř mletý  
Rebarborová polévka se zakysanou smetanou

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rebarboru oloupejte, opláchněte a nakrájejte na 4cm kousky. Vývar prohřejte v hrnci, vsypte rebarboru a na mírném plameni pod pokličkou asi 5 minut poduste. Dochuťte, solí, pepřem, cukrem a tabaskem.

Polévku rozlijte do misek, posypte trochou opláchnutých, osušených a na kousky natrhaných lístků bazalky a doplňte kopečkem smetany. Podávejte s čerstvým pečivem, bagetkou či ciabattou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Rebarborová polévka se zakysanou smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web