Rebarborová polévka se zakysanou smetanou

Hodnocení:

Moje:

20 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rebarbora
    • 500
      ml zeleninový vývar
    • 2
      lžíce cukr krupice přírodní
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • sůl
    • tabasco
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rebarboru oloupejte, opláchněte a nakrájejte na 4cm kousky. Vývar prohřejte v hrnci, vsypte rebarboru a na mírném plameni pod pokličkou asi 5 minut poduste. Dochuťte, solí, pepřem, cukrem a tabaskem.
2
Polévku rozlijte do misek, posypte trochou opláchnutých, osušených a na kousky natrhaných lístků bazalky a doplňte kopečkem smetany. Podávejte s čerstvým pečivem, bagetkou či ciabattou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.