Autor:

Rebarborová polévka se zakysanou smetanou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rebarbora 1 kg
Zeleninový vývar 500 ml
Cukr krupice
přírodní
2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce
Sůl  
Tabasco  
Pepř mletý  
Rebarborová polévka se zakysanou smetanou

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rebarboru oloupejte, opláchněte a nakrájejte na 4cm kousky. Vývar prohřejte v hrnci, vsypte rebarboru a na mírném plameni pod pokličkou asi 5 minut poduste. Dochuťte, solí, pepřem, cukrem a tabaskem.

Polévku rozlijte do misek, posypte trochou opláchnutých, osušených a na kousky natrhaných lístků bazalky a doplňte kopečkem smetany. Podávejte s čerstvým pečivem, bagetkou či ciabattou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rebarborová polévka se zakysanou smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web