Bramborovo-květákové placičky

60 minut PT0H60M
Ingredience
Květák  
Brambory
stejné množství, jako květáku
 
Kapie 1 ks
Strouhanka  
Hladká mouka  
Majoránka  
Sůl  
Pepř celý  
Kari 1 špetka
Vejce 1 ks
Slanina
nebo šunka apod....
 
Bramborovo-květákové placičky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Ze zeleniny

Brambory a květák uvaříme v osolené vodě. Přecedíme a necháme vychladnout.
Poté rozmačkáme, přidáme postupně všechny uvedené ingredience kromě slaniny a kapie.
Slaninku osmažíme na pánvi a přidáme kapii, kterou na minutku osmahneme. Vychladlé přidáme do směsi. Poté si vytvoříme placičky a smažíme na oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Bramborovo-květákové placičky

Komentáře

  1. cccGlenisla   13.10.2013 | 12:26 | reagovat | závadný

    Milujeme smažený květák, ale tohle je lepší varianta pro rodiny bez friťáku (jako my třeba) :)
    Moc nám placičky chutnaly, určitě si je někdy dáme znovu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web