Pizza rohlíky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
50 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: aiša

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 600
      g hladká mouka
    • 3,5
      dl mléko
    • 1,5
      dl rostlinný olej
    • 1
      lžička vegeta
    • koření na pizzu nebo Oregano
    • sůl
    • 50
      g droždí
    • 1
      lžíce cukr
  • Náplň
    • měkký salám
    • eidam sýr plátkový
    • kečup - jemný
    • slanina (nemusí být)
  • Posypat
    • sezam
    • sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uvedených přísad vymícháme těsto a necháme 20 minut kynout.
2
Potom ho rozdělíme na 6 bochníků, rozválíme a rozkrájíme na trojúhelníky a širší část potřeme kečupem.
3
Navrch dáme sýr, salám, slaninku, kapku kečupu a srolujeme rohlíky, které potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamem nebo strouhaným sýrem.
4
Pečeme 18 minut při 200 °C.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Agáta
    Agáta |

    18. 9. 2016 20:26

    Vynikajíící těsto, dávala jsem ještě na jemno nakrájenou cibulku, moc děkuji za recept <3 <3 <3

  • Helena
    Helena |

    16. 10. 2014 17:03

    Sice na fotce vidím makové rohlíky, ale těsto je bezvadné, také ho používám na vícero druhů, tudíž mohu doporučit :-)

  • Markéta
    Markéta |

    1. 4. 2013 18:31

    Rohlíčky jsou výborné! Těsto krásně vykynulo. Přidala jsme ještě namleté chilli Tvary sice nic moc, ale to snad časem zlepším :-)

  • Kozoroh
    Kozoroh |

    3. 12. 2012 09:54

    Výborné, druhý den stále vláčné. S těstem se dobře pracuje. Dávám 1.

  • Jana Michalickova
    Jana Michalickova |

    4. 11. 2012 21:05

    Moje oblubene rohliky - najradsej ich mam s ciernymi olivami. Uplne najradsej ich mam vsak upecene od mojej kamaratky Evky.

  • Jana Michalickova
    Jana Michalickova |

    4. 11. 2012 21:05

    Moje oblubene rohliky - najradsej ich mam s ciernymi olivami. Uplne najradsej ich mam vsak upecene od mojej kamaratky Evky.

  • fafdafa
    fafdafa |

    3. 7. 2012 21:26

    Povedlo se ! Jsou fakt výborný ' ;-) ;-) ;-) ;-)

  • šaman
    šaman |

    1. 9. 2011 09:27

    radeji si udelej te pizzu totalni blnbost nechat kynout testo hodinu pokud neni v lednici 3 dny neni to ono spis to je jak moje babicka dela kolac hehehehe :-)

  • Tereza Kalkusová
    Tereza Kalkusová |

    21. 2. 2010 13:32

    ROHLÍKY JSOU VÝBORNÉ, JEN BUDU MUSET ZAPRACOVAT NA TVARECH. DÁVÁM VELKOU 1!

  • jana zamrzlova
    jana zamrzlova |

    28. 12. 2007 18:31

    rohlíky sú výborné ,cesto má skvelú chuť, len sa po nich zaprášilo.

  • Lenka Sedlářová
    Lenka Sedlářová |

    29. 4. 2007 18:28

    Jojo, jsem to já, díky za pochvalu. A tyhle rohlíky jsou moc dobré, zmizely rychleji, než trvala jejich výroba, vřele doporučuju. A ještě si udělejte sýrové rohlíčky s česnekem, taky dobrota.

  • Jana H.
    Jana H. |

    27. 4. 2007 15:27

    Ahoj Lenko, jseš " maminka Lenka?"Jestli ano tak dík za stránky. Jsou moc pěkný. Jana H.

  • Lenka Sedlářová
    Lenka Sedlářová |

    26. 4. 2007 20:24

    Já jsem každý z těch šesti bochánků rozválela na kruh tlustý asi půl centimetru a rozkrájela na osm výsečí. Neměla jsem je všechny úplně stejné, ale vůbec to nevadilo.

  • Pepe Ipred
    Pepe Ipred |

    26. 4. 2007 13:13

    prosim vas muzete mi poradit? jak maji byt tluste a vysoke ty trojuhelnicky?

  • Lenka Sedlářová
    Lenka Sedlářová |

    25. 4. 2007 17:39

    Moc dobré. S těstem se dobře pracuje. Nechala jsem ho vymíchat v domácí pekárně, 100 g mouky jsem nahradila celozrnnou a rohlíčky jsou mňam mňam.

  • Heidy
    Heidy |

    19. 11. 2006 23:24

    Paní Jarmilo - moc děkuji. Z opatrnosti jsem vyrobila pouze z poloviny dávky a během 5. minut manžel se synem nenechali ani drobek. Potírala jsem pouze mlékem a bylo to vynikající. Zítra peču znovu a chceme vyzkoušet různé slané varianty - s nivou,česnekem... Všem doporučuji !

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    18. 10. 2006 11:46

    Jaruško děkuji za upřesnění, určitě vyzkouším a díky za recept

  • Jarmila Vaľová
    Jarmila Vaľová |

    17. 10. 2006 22:09

    Ivanka tých rožkov by malo vyjsť 8 z každého bochníka a sú naozaj vynikajúce.Hlavne na druhý deň(ked zostanú dám ich do sáčka) ráno s čajom.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    17. 10. 2006 19:46

    Kolik z každého bochníku vykrájíme trojúhelníků? Jinat to vypadá skvěle.

  • Věra
    Věra |

    17. 10. 2006 11:39

    Moc pěkný recept. Musím vyzkoušet, ochucené těstíčko musí mít moc dobrou chuť. No a rovnou bych mohla upéci sladké, např. tvarohové rohlíčky s rozinkama a může přijít návštěva... to jsem se zase navnadila. Díky za inspiraci.