Autor:

Ředkvičková pomazánka (nízkotučná)

325 kJ 78 kalorií kJ
10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Nízkotučný tvaroh 250 g
Mrkev 200 g
Ředkvička 200 g
Vařená vejce 2 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Pažitka  
Sůl  
Pepř mletý  
Ředkvičková pomazánka (nízkotučná)

Postup přípravy:

Mrkev, ředkvičky a vejce nastrouháme najemno. Přidáme tvaroh a pořádně promícháme.

Poté přidáme hořčici, osolíme a opepříme a můžeme přidat i pažitku. Všechno promícháme a podle chuti ještě dochutíme.

Pomazánka je trochu řidší, raději doporučuji podávat v misce s pečivem.

Pomazánka je ale velice nízkotučná, kaloricky dostačující a plná vitamínů, velice zdravá.

Energetická hodnota je psaná na 100 g.

!!! DOBROU CHUŤ !!!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Ředkvičková pomazánka (nízkotučná)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web