Autor:

Kašparova pikantní tlačenka

Střední
Ingredience
Vepřová hlava 1 ks
Vepřové koleno 1 ks
Vepřové ledvinky 1 ks
Vepřová játra 1 ks
Vepřový jazyk 1 ks
Vepřové nožičky 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Majoránka  
Zázvor  
Kašparova pikantní tlačenka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar z masa, osolíme, okořeníme majoránkou, pepřem, paprikou a zázvorem. Pozor - při vaření se pálivá chuť papriky částečně vytratí, je tedy nutné jí příliš nešetřit. Povaříme a pak naplníme směsí sáčky na tlačenku, uvážeme, necháme vychladit.

Podáváme s chlebem, octem, cibulí a dobře vychlazeným pivem.

Zdroj: Adeva Vamberk (P.Hubálek)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Kašparova pikantní tlačenka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web