Autor:

Kašparova pikantní tlačenka

Střední
Ingredience
Vepřová hlava 1 ks
Vepřové koleno 1 ks
Vepřové ledvinky 1 ks
Vepřová játra 1 ks
Vepřový jazyk 1 ks
Vepřové nožičky 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Majoránka  
Zázvor  
Kašparova pikantní tlačenka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar z masa, osolíme, okořeníme majoránkou, pepřem, paprikou a zázvorem. Pozor - při vaření se pálivá chuť papriky částečně vytratí, je tedy nutné jí příliš nešetřit. Povaříme a pak naplníme směsí sáčky na tlačenku, uvážeme, necháme vychladit.

Podáváme s chlebem, octem, cibulí a dobře vychlazeným pivem.

Zdroj: Adeva Vamberk (P.Hubálek)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Kašparova pikantní tlačenka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web