Autor:

Tyrolská omeleta

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 500 g
Uzené maso - vařené 200 g
Anglická slanina
(Plátky)
4 ks
Sádlo 2 lžíce
Vejce 3 ks
Pažitka 1 svazek
Tyrolská omeleta

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vařené uzené maso nakrájíme na kostičky, anglickou slaninu na nudličky. V pánvi rozehřejeme sádlo a slaninu na něm lehce opečeme. Přidáme brambory a opečeme je dokřupava. Přimícháme uzené maso. V hrnku rozšleháme vejce a brambory zalijeme. Počkáme, až se vejce srazí. Omytou a osušenou pažitku nahrubo nakrájíme a omeletu jí posypeme. Omeletu podáváme přímo z pánve.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Tyrolská omeleta

Komentáře

  1. imagoimagor   22.04.2012 | 17:10 | reagovat |

    Bože, to bylo žrádlo :-) Dávali jsme jenom libovou uzenou slaninku - domácí, a tudíž naprostou dokonalou. Prali jsme se doslova o poslední sousta :-)

  2. Anonymous   21.01.2012 | 19:42 | reagovat |

    je to dobry

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web