Autor:

Telecí řízky

Střední
Ingredience
Rostlinný olej 3 lžíce
Mléko 6 lžíce
Vejce 1 ks
Sůl  
Muškátový květ  
Telecí maso 400 g
Telecí řízky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Telecí plát opláchneme, očistíme a najemno umeleme. Maso osolíme, přidáme muškátový květ, mléko a vejce, promícháme nebo našleháme. Necháme půl hodiny odležet. Ze směsi tvoříme oválné řízky, které opékáme na tuku z každé strany asi 7 minut. Zastříkneme dvěma lžícemi vody, přikryjeme poklicí a dusíme ještě asi 10 minut. Na talíři přelijeme výpekem a podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Telecí řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web