Autor:

Tvarohová buchta tříbarevná

Střední
těsto
Polohrubá mouka 400 g
Moučkový cukr 200 g
Hera 200 g
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Kakao 4 lžíce
Voda  
směs
Tvaroh
Vejce
Moučkový cukr  
Rozinky  
těsto 2
Polohrubá mouka 400 g
Moučkový cukr 200 g
Žloutek
Bílek
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Olej 1/2 sklenice
Voda  
Tvarohová buchta tříbarevná

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Kakaové: moučkový cukr, heru vyšleháme, přidáme kakao, prášek do pečiva, mouku a trochu vody tak, aby těsto nebylo řídké. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na to rozprostřeme směs. Bílé: moučkový cukr, žloutek, olej vyšleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a trochu vody(těsto má být spíše husté). Nakonec zjemníme sněhem a vlijeme na směs. Pečeme na menším ohni.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
4.87 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová buchta tříbarevná

Komentáře

  1. Sarka137   06.12.2014 | 14:48 | reagovat | závadný

    co je to ta Hera? to je máslo na pečení nebo sádlo? A 1/2 balíčku prášku do počeva je kolik? Spíš kolik g má pytlík, protože já kupuju celou krabičku prášku. A dva tvarohy, kolik g má mít jeden tvaroh, mám 500g kýblík. Podobnou buchtu dála moje babička ale jenom z toho tmavého těsta. konečně jsem našla recept ale některý recepty nejsou moc specifické:-D :-)

    1. sarka   04.01.2015 | 16:47 | reagovat | závadný

      To jsou dotazy to mi hlava nebere. :-\

      1. Zdeňka   17.01.2015 | 15:52 | reagovat | závadný

        Není každý tak zkušený jak si myslíme. Jsou zde i návštěvníci, kteří nežijí v ČR a balení mají jiná v jiné gramáži a s jiným označením. U nás třeba nekupujeme "krabičku prášku". A rostlinný tuk do pečení má různá označení - jednou Hera, jednou Stella nebo Zlatá Haná a kdoví jak ještě se jmenují. V zahraničí zase třeba úplně jinak. Nedivte se proto takovým dotazům...

  2. wulk   25.11.2013 | 13:30 | reagovat | závadný

    tak tuhle buchtu dělám už léta,recept mám ještě od své babičky,jen dávám do tvarohu ještě hrozinky:-)) :-)

  3. máta   18.11.2013 | 19:29 | reagovat | závadný

    pečeme až by se dalo říct sušíme :-) 125° 1:15h a je to OK rychlejší pečení se neosvěčilo :-(

  4. Vika   13.10.2013 | 19:52 | reagovat | závadný

    vyborna dneska jsem ji pekla mnam :-)

  5. Tomas   27.01.2013 | 14:08 | reagovat | závadný

    na kolik stupnu to mam dat? 180 ? Nevite? 8-) =-O

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web