Autor:

Tvarohová buchta tříbarevná

Střední
těsto
Polohrubá mouka 400 g
Moučkový cukr 200 g
Hera 200 g
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Kakao 4 lžíce
Voda  
směs
Tvaroh
Vejce
Moučkový cukr  
Rozinky  
těsto 2
Polohrubá mouka 400 g
Moučkový cukr 200 g
Žloutek
Bílek
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Olej 1/2 sklenice
Voda  
Tvarohová buchta tříbarevná

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Kakaové: moučkový cukr, heru vyšleháme, přidáme kakao, prášek do pečiva, mouku a trochu vody tak, aby těsto nebylo řídké. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na to rozprostřeme směs. Bílé: moučkový cukr, žloutek, olej vyšleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a trochu vody(těsto má být spíše husté). Nakonec zjemníme sněhem a vlijeme na směs. Pečeme na menším ohni.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová buchta tříbarevná

Komentáře

  1. Sarka137   06.12.2014 | 14:48 | reagovat |

    co je to ta Hera? to je máslo na pečení nebo sádlo? A 1/2 balíčku prášku do počeva je kolik? Spíš kolik g má pytlík, protože já kupuju celou krabičku prášku. A dva tvarohy, kolik g má mít jeden tvaroh, mám 500g kýblík. Podobnou buchtu dála moje babička ale jenom z toho tmavého těsta. konečně jsem našla recept ale některý recepty nejsou moc specifické:-D :-)

    1. sarka   04.01.2015 | 16:47 | reagovat |

      To jsou dotazy to mi hlava nebere. :-\

      1. Zdeňka   17.01.2015 | 15:52 | reagovat |

        Není každý tak zkušený jak si myslíme. Jsou zde i návštěvníci, kteří nežijí v ČR a balení mají jiná v jiné gramáži a s jiným označením. U nás třeba nekupujeme "krabičku prášku". A rostlinný tuk do pečení má různá označení - jednou Hera, jednou Stella nebo Zlatá Haná a kdoví jak ještě se jmenují. V zahraničí zase třeba úplně jinak. Nedivte se proto takovým dotazům...

    2. 0302bobina   01.01.2017 | 22:28 | reagovat |

      Hera je v CR rostlinny tuk na peceni. Ja ziju v zahranici, kde Hera neni, muzete pouzit vzdy maslo (u nas "unsalted butter") bez soli. Prasek do peciva mame taky v krabicce, staci v tomto pripade 2 vrchovatje spicky noze. 1 tvaroh v CR je 250 g, takze Vas kyblik je presne to co potrebujete :-)

  2. wulk   25.11.2013 | 13:30 | reagovat |

    tak tuhle buchtu dělám už léta,recept mám ještě od své babičky,jen dávám do tvarohu ještě hrozinky:-)) :-)

  3. máta   18.11.2013 | 19:29 | reagovat |

    pečeme až by se dalo říct sušíme :-) 125° 1:15h a je to OK rychlejší pečení se neosvěčilo :-(

  4. Vika   13.10.2013 | 19:52 | reagovat |

    vyborna dneska jsem ji pekla mnam :-)

  5. Tomas   27.01.2013 | 14:08 | reagovat |

    na kolik stupnu to mam dat? 180 ? Nevite? 8-) =-O

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web