Autor:

Tatrankové pracny-voňavé

Snadné
Ingredience
Tatranka
33 gramové
5 ks
Sojový suk 2 ks
Hladká mouka 360 g
Moučkový cukr 100 g
Vejce
celá
2 ks
Tuk 250 g
Na obalení:
Moučkový cukr  
Tatrankové pracny-voňavé

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

100% tuk si nastrouháme na hrubém struhadle. Tatranky a sojové suky rozdrtíme v mixéru (nebo umeleme). Smícháme všechny ingredience, vytvoříme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny v chladu odpočinout. Těstem plníme pracny, pečeme v předehřáté troubě zvolna dorůžova. Ještě teplé vyklopíme z formiček, pak obalíme v cukru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Reklama
Vychytávky na vaše cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Tatrankové pracny-voňavé

Komentáře

  1. Jolanka   13.12.2016 | 6:00 | reagovat |

    Děkuji za senzační recept, pracny nám moc chutnají.

  2. Podolská   06.12.2016 | 15:00 | reagovat |

    Jsou vynikající. Trochu mi to připomíná cukroví, které jsem pekla z toho nepovedeného. To jsem dělala z nepovedených nebo polámaných kousků, ale tohle má velmi příjemnou a nezaměnitelnou chuť.

  3. Martina Kottová   29.11.2016 | 19:10 | reagovat |

    Jsou výborný.Děkuji za recept a dávám velkou jedničku.

  4. Sasa   20.11.2016 | 7:07 | reagovat |

    Vcera jsme je pekla a chutnaji i manzelovi, pro kterho je nejlepsi cukrovi na kolecka nakrajena klobasa a deti jsem od krabicky musela doslova odhanet :-) tento druh se teda ujal okamzite :-)

  5. cheimi   30.11.2015 | 11:17 | reagovat |

    zdravím-hledám inspiraci-na cukroví-když nedám sojový suk-co se stane-půjsou pracny špatně vyklápět?já bych je tam nedával ale nechci to zkazit-děkuji za rychlou odpověĎ-SNAD TU JEŠTĚ JSTE -když komentáře jsou z roku 2011cheimi O:-)

    1. recepty73   30.11.2015 | 19:43 | reagovat |

      ...to nemám vyzkoušené, ale myslím, že kdyby se přidal jemně mletý kokos a upravila by se konzistence těsta třeba přidáním trošky másla nebo tekutiny (mléko/voda), klidně by to šlo ...já tvrdím, že všechno jde, když se chce ;-) ...také hodně záleží i na formičkách ...čím jsou prý novější tím jsou horší ...já mám formičky po prababičce a ty ani nevymazávám, ale kdysi jsem například obdržel darem (jako výhru od Hery) formičky a ty tedy letěly...

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web