Autor:

Tatrankové rohlíčky

Snadné
Ingredience
Tatranka
33 gramové
5 ks
Sojový suk 2 ks
Hladká mouka 360 g
Moučkový cukr 100 g
Vejce
celá
2 ks
Tuk 250 g
Na obalení:
Moučkový cukr  
Tatrankové rohlíčky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Tuk nastrouháme na hrubém struhadle.Tatranky a sojové suky rozmixujeme nebo umeleme. Všechny suroviny pak smícháme a vypracujeme hladké těsto, které v chladu necháme odpočinout alespoň 2 hodiny. Z těsta děláme válečky, které ohneme do tvaru rohlíčků, klademe na plech s pečícím papírem, pečeme v předehřáté troubě zvolna, dorůžova. Vlažné (né horké) obalujeme v cukru. Na tvoření rohlíčků můžeme použít formičky nebo silikonové formy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Tatrankové rohlíčky

Komentáře

  1. Dita   27.11.2016 | 21:26 | reagovat |

    Výborné :-) těsta bylo poměrně dost tak jsem udělala dva plechy rohlíčků a zbytkem těsta naplnila pracničky. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web