Autor:

Tatrankové rohlíčky

Snadné
Ingredience
Tatranka
33 gramové
5 ks
Sojový suk 2 ks
Hladká mouka 360 g
Moučkový cukr 100 g
Vejce
celá
2 ks
Tuk 250 g
Na obalení:
Moučkový cukr  
Tatrankové rohlíčky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Tuk nastrouháme na hrubém struhadle.Tatranky a sojové suky rozmixujeme nebo umeleme. Všechny suroviny pak smícháme a vypracujeme hladké těsto, které v chladu necháme odpočinout alespoň 2 hodiny. Z těsta děláme válečky, které ohneme do tvaru rohlíčků, klademe na plech s pečícím papírem, pečeme v předehřáté troubě zvolna, dorůžova. Vlažné (né horké) obalujeme v cukru. Na tvoření rohlíčků můžeme použít formičky nebo silikonové formy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Salát s opečeným chlebem a kapary Víkendové grilovací menu Články z

Komentáře k receptu: Tatrankové rohlíčky

Komentáře

  1. Dita   27.11.2016 | 21:26 | reagovat |

    Výborné :-) těsta bylo poměrně dost tak jsem udělala dva plechy rohlíčků a zbytkem těsta naplnila pracničky. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web