Autor:

Tatrankové rohlíčky

Snadné
Ingredience
Tatranka
33 gramové
5 ks
Sojový suk 2 ks
Hladká mouka 360 g
Moučkový cukr 100 g
Vejce
celá
2 ks
Tuk 250 g
Na obalení:
Moučkový cukr  
Tatrankové rohlíčky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Tuk nastrouháme na hrubém struhadle.Tatranky a sojové suky rozmixujeme nebo umeleme. Všechny suroviny pak smícháme a vypracujeme hladké těsto, které v chladu necháme odpočinout alespoň 2 hodiny. Z těsta děláme válečky, které ohneme do tvaru rohlíčků, klademe na plech s pečícím papírem, pečeme v předehřáté troubě zvolna, dorůžova. Vlažné (né horké) obalujeme v cukru. Na tvoření rohlíčků můžeme použít formičky nebo silikonové formy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Mák Makové variace - už jste ochutnali makovou zmrzlinu? Články z

Komentáře k receptu: Tatrankové rohlíčky

Komentáře

  1. Dita   27.11.2016 | 21:26 | reagovat |

    Výborné :-) těsta bylo poměrně dost tak jsem udělala dva plechy rohlíčků a zbytkem těsta naplnila pracničky. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web