Tatrankové vánoční kuličky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
5
porce
neuvedeno
autor: gruza.pavel

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks tatranka nebo Horalka
    • 150
      g moučkový cukr podle chuti, nemusí ani být
    • 160
      g máslo
    • 2
      lžíce kakao
    • 100
      g kokosová drobenka nebo mleté ořechy
    • 4
      lžíce hnědý rum nebo rumová tresť

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tatranky nastrouháme, vymícháme s rozměklým máslem, kakaem, cukrem a rumem. Tuto vypracovanou směs necháme chvíli vychladnout.
2
Pak vyndáme a oddělujeme malé kousky, ze kterých tvoříme malé kuličky, které po vypracování obalíme v kokosu nebo ořechách.
3
Při přípravě rády pomáhají děti.

Komentáře k receptu

  • Jiřina Kokešová
    Jiřina Kokešová |

    10. 12. 2014 10:16

    vyzkúšame <3 . Nákup rumu i s pravidelným naléváním si bere na starost můj manžel. :-*

  • teta Jitka
    teta Jitka |

    21. 11. 2012 14:03

    Skvělý recept, doufám, že rum vypije paní učitelka! :-D

  • Grůza David
    Grůza David |

    20. 11. 2012 16:17

    Je to super dezert. <3. Doporučuji :-\. V kroužku to budeme dělat, a už se na to moc těším. :-) ;-)