Autor:

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
(kýta,plec,kotleta b.k.)
 
Rozšlehané vejce 2 ks
Mléko 1 dl
Hladká mouka 100 g
Sůl
dle chuti
 
Hrášek 70 g
Šunka
-jemně pokrájená
70 g
Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Maso si pokrájíme na plátky, naklepeme, osolíme je a opepříme. Mouku si důkladně rozmícháme v rozšlehaných vejcích s mlékem,přidáme šunku, hrášek a osolíme (nepřesolit-šunka je slaná). V těstíčku řízky obalujeme a smažíme na pánvi s rozpáleným olejem z obou stran. Před otočením si na řízek naneseme hrášek se šunkou a rychle otočíme. Zní to složitě a nemožně, ale jde to a stojí to za to :-)). Podáváme s bramborovou přílohou.Výborné i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
1
4.92 12 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 12x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Komentáře

  1. čudla   11.01.2016 | 13:50 | reagovat | závadný

    tak tomu řikám skvělý řízky

  2. Renata L.   14.01.2015 | 17:35 | reagovat | závadný

    Díky, bylo to skvělé 8-)

  3. Marky   19.12.2011 | 19:26 | reagovat | závadný

    Bezvýhradně nejlepší řízečky, díky za exkluzivní receptík.

  4. Marie Králová   29.05.2011 | 11:00 | reagovat | závadný

    Řízečky už jsem dělala a jsou vynikající, dnes máme drůbeží prsíčka na stejný způsob, tak se jdu přesvědčit o množství šunky atp. O hrášek dvakrát nestojím, sem se ale dobře hodí a nadělá i parádu ;-) .
    Pro anonymouse: řízek osmažíte z jedné strany a před otočením na druhou stranu- tu neosmaženou, přidáte hrášek a šunku, a šup otočit. Je to jednoduché. Při obalení se na řízek tolik hrášku nenachytá, tak se tomu trochu pomůže, aby nezbyl v misce ;-) :-D . Snad jsem vám to trochu pomohla vysvětlit. Králová M.

  5. Anonymous   21.05.2011 | 13:35 | reagovat | závadný

    tomu nerozumím ;obalím v těstíčku s hrachem a šunkou a při otáčení přidám hrách a šunku ?

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web