Tatranské kuře

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa
    • těsto na bramboráky
    • rostlinný olej
    • nakládané kapie
    • pórek
    • česnek
    • žampiony
    • sojová omáčka
    • slanina
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme je na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sójovou omáčku. Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme strouhaným sýrem (může být i Niva) a zapečeme v troubě. Podáváme se zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • levandule
    levandule |

    24. 1. 2013 16:28

    opravdu senzační a moc dobré. jednoduche na přípravu :-P

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    20. 4. 2006 13:11

    Tohle znám. Je to strašně chutné a nedietní jídlo.Ale ta chut. Opravdu stojí za vyzkoušení. Výborné, výborné, výborné