Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6x
2 1 5
Autor: Recepty

Tatarský biftek

Středně obtížné
Ingredience
Hovězí svíčková
popřípadě nízký roštěnec
1 kg
Cibule 2 ks
Žloutek 6 ks
Olej
stolní
1 šálek
Kečup - jemný
malý
1 balení
Hořčice plnotučná
malá
1 balení
Sardelová pasta 1 balení
Paprika - sladká 2 balíček
Mletý kmín 1 lžička
Kari 1 lžička
Chili koření 1 lžička
Sůl 1 lžička
Tatarský biftek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 6x)
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Tatarský biftek

Komentáře

  1. Píďa   07.11.2013 | 19:04 | reagovat | závadný

    Dělám tatarák pravidelně a tyhle hnusy tam určitě nedávám / sardelová pasta, atd. // to už tam můžu dát krém na boty. Nepoužívám svíčkovou ,ale maso z krku ,označované jako péro ,dvakrát umelu a je to špička za sranda cenu. Před několika lety jsem se poučil od řezníka .

  2. petr   27.10.2013 | 7:02 | reagovat | závadný

    Proboha a kde zůstane ta chuť masa? snad jen žloutek, cibule blá, dobrá červená paprika jemná, zelený pepř, trocha jemné hořcice, kdo musí trochu velmi kvalitního kečupu, a kdo má rád trochu kapar. česnek na topinku, ale v každém případě musí ůstat chuť masa.

  3. Karel   29.08.2013 | 10:53 | reagovat | závadný

    Škoda masa na takovou matlanici =-O Hlavně je mi líto, těch, kteří z neznalosti si tu patlaninu umíchají.Takové recepty by se neměli vůbec zveřejňovat ! Příspěvek od Laaila ani SOJOVKA tam nepatří !

  4. Zuzana   21.07.2013 | 13:40 | reagovat | závadný

    Chodíme na tatarák do restaurace, kde dostaneme jen hromádku masa a spoustu mističek, pak si každý umíchá jaký chce ;), žádná pravidla a normy, jen pohoda a klídek.

  5. valdan   20.07.2013 | 20:31 | reagovat | závadný

    Škrábané maso je lepší než mleté, sardelku jsme ještě nezkoušeli, jinak dochucujem podle nálady.

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X