Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6x
2
3.83 6 Tatarský biftek 5 1
Autor:

Tatarský biftek

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
popřípadě nízký roštěnec
1 kg
Cibule 2 ks
Žloutek 6 ks
Olej
stolní
1 šálek
Kečup - jemný
malý
1 balení
Hořčice plnotučná
malá
1 balení
Sardelová pasta 1 balení
Paprika - sladká 2 balíček
Mletý kmín 1 lžička
Kari 1 lžička
Chilli 1 lžička
Sůl 1 lžička
Tatarský biftek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 6x)
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Tatarský biftek

Komentáře

  1. A.Lonsmínová   23.09.2015 | 7:01 | reagovat | závadný

    Správný tatarák je o výběru, každý si namíchá co mu chutná a jesli si tam šoupne kari nebo sardelku je jeho věc.

  2. petr   27.10.2013 | 7:02 | reagovat | závadný

    Proboha a kde zůstane ta chuť masa? snad jen žloutek, cibule blá, dobrá červená paprika jemná, zelený pepř, trocha jemné hořcice, kdo musí trochu velmi kvalitního kečupu, a kdo má rád trochu kapar. česnek na topinku, ale v každém případě musí ůstat chuť masa.

  3. Zuzana   21.07.2013 | 13:40 | reagovat | závadný

    Chodíme na tatarák do restaurace, kde dostaneme jen hromádku masa a spoustu mističek, pak si každý umíchá jaký chce ;), žádná pravidla a normy, jen pohoda a klídek.

  4. valdan   20.07.2013 | 20:31 | reagovat | závadný

    Škrábané maso je lepší než mleté, sardelku jsme ještě nezkoušeli, jinak dochucujem podle nálady.

  5. Laaila   01.12.2012 | 13:52 | reagovat | závadný

    Teda NIKDY jsem neviděla ani neslyšela, že by dával někdo do tataráku kari, kmín a sardelovou pastu, to je teda pěkná prasárna! :-$ Naopak do tataráku patří trocha Worchesteru, sojovky, cibule, pepře, hořčice, kečup, tabasco a žloutek:) <:-) Samozřejmě...recepty každého se krapet liší, ale výše zmíněné tam skutečně nemá co dělat.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu
Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor! Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor!
Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web