Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6x
2
3.83 6 Tatarský biftek 5 1
Autor:

Tatarský biftek

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
popřípadě nízký roštěnec
1 kg
Cibule 2 ks
Žloutek 6 ks
Olej
stolní
1 šálek
Kečup - jemný
malý
1 balení
Hořčice plnotučná
malá
1 balení
Sardelová pasta 1 balení
Paprika - sladká 2 balíček
Mletý kmín 1 lžička
Kari 1 lžička
Chilli 1 lžička
Sůl 1 lžička
Tatarský biftek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 6x)
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Tatarský biftek

Komentáře

  1. A.Lonsmínová   23.09.2015 | 7:01 | reagovat | závadný

    Správný tatarák je o výběru, každý si namíchá co mu chutná a jesli si tam šoupne kari nebo sardelku je jeho věc.

  2. petr   27.10.2013 | 7:02 | reagovat | závadný

    Proboha a kde zůstane ta chuť masa? snad jen žloutek, cibule blá, dobrá červená paprika jemná, zelený pepř, trocha jemné hořcice, kdo musí trochu velmi kvalitního kečupu, a kdo má rád trochu kapar. česnek na topinku, ale v každém případě musí ůstat chuť masa.

  3. Zuzana   21.07.2013 | 13:40 | reagovat | závadný

    Chodíme na tatarák do restaurace, kde dostaneme jen hromádku masa a spoustu mističek, pak si každý umíchá jaký chce ;), žádná pravidla a normy, jen pohoda a klídek.

  4. valdan   20.07.2013 | 20:31 | reagovat | závadný

    Škrábané maso je lepší než mleté, sardelku jsme ještě nezkoušeli, jinak dochucujem podle nálady.

  5. Laaila   01.12.2012 | 13:52 | reagovat | závadný

    Teda NIKDY jsem neviděla ani neslyšela, že by dával někdo do tataráku kari, kmín a sardelovou pastu, to je teda pěkná prasárna! :-$ Naopak do tataráku patří trocha Worchesteru, sojovky, cibule, pepře, hořčice, kečup, tabasco a žloutek:) <:-) Samozřejmě...recepty každého se krapet liší, ale výše zmíněné tam skutečně nemá co dělat.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web