Autor:

Tatarka ze zakysanky

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Zakysaná smetana 1 kelímek
Hořčice plnotučná 1 lžička
Nakládané okurky 1 ks
Cibule 1/2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Tatarka ze zakysanky

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř.
Vše promícháme a můžeme podávat ke smaženým pokrmům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Tatarka ze zakysanky

Komentáře

  1. lvíček   15.01.2012 | 12:52 | reagovat |

    Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.

  2. Táňa Urbánková   30.07.2006 | 17:46 | reagovat |

    Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web