Autor:

Tatarka ze zakysanky

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Zakysaná smetana 1 kelímek
Hořčice plnotučná 1 lžička
Nakládané okurky 1 ks
Cibule 1/2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Tatarka ze zakysanky

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř.
Vše promícháme a můžeme podávat ke smaženým pokrmům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Tatarka ze zakysanky

Komentáře

  1. lvíček   15.01.2012 | 12:52 | reagovat |

    Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.

  2. Táňa Urbánková   30.07.2006 | 17:46 | reagovat |

    Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web