Tatarka ze zakysanky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
10 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 0,5
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř.
2
Vše promícháme a můžeme podávat ke smaženým pokrmům.
Zařazení: Ostatní
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lvíček
    lvíček |

    15. 1. 2012 12:52

    Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.

  • Táňa Urbánková
    Táňa Urbánková |

    30. 7. 2006 17:46

    Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.