Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5x
2+ 1 5
Autor: Ňulinka

Domácí tatarka

Snadné
Ingredience
Vejce 1 ks
Nakládané okurky
i s trochou nálevu
2 ks
Hořčice plnotučná 1 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř 1 špetka
Olej  
Cibule
nakrájené
1 lžička
Domácí tatarka

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Ponorným mixérem ve vyšší nádobě vyšleháme vejce, postupně vmixujeme ostatní suroviny, kromě oleje. Ten přidáváme po větších kapkách, až je směs rozmixovaná a tolik, dokud vše nezhoustne tak, jak máme tatarku rádi. Můžeme i nakonec vmíchat jemně nasekanou petrželku, pažitku, či rozmačkaný česnek.

U nás doma má velký úspěch. Umí ji už udělat i děti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)

Komentáře k receptu: Domácí tatarka

Komentáře

  1. Daniela   31.01.2014 | 11:36 | reagovat | závadný

    tak tohle je ale hnus :D olwj v háji.. vejce v háji.. no to se fakt nedalo ;) a mixér mi taky nefunguje. tak tohle opravdu ne ;)

    1. Lenka   19.03.2014 | 17:44 | reagovat | závadný

      Tak to nebude receptem, mě se povedla a byla úplně super. Kam se hrabe koupená.

  2. david   24.01.2014 | 15:25 | reagovat | závadný

    Základ je to nedělat dementním ponornym nesmyslem ale klasickou metlou... Dáte žloutky lžíčku octa a hořčice pěkně rozmícháte a pak po kapkách olej pěkně růčo rozmýchat a pohoda :-) ŽÁDNÝ PONORNÝ NESMYSLY :-) za 1-dělal jsem to tim asi 3x ani jednou se to neudělalo a za 2- se to zbytečně ohřívá :-) takže technika není vždy nejlepší

    1. Ňulinka   13.02.2014 | 7:55 | reagovat | závadný

      Mně se povedla pokaždé a mixér proto,že je to rychlejší a vajíčko trochu ohřeje :-D

  3. janica   17.11.2013 | 12:32 | reagovat | závadný

    no opava.... hodina v trapu,, lahev s olejem taky a jako bonus spaleny mixer....vysledek? vodova hmota jenz tatarku pripomina jen chuti :'(

    1. Ňulinka   13.02.2014 | 7:54 | reagovat | závadný

      To nechápu,jak jsi to dělala,mně se to vždycky povedlo,používám kvalitní slunečnicový olej,ale jak jsem psala po kapkách nebo pomalu ukapávat,tím to houstne. ;-)

  4. Andrej   26.10.2013 | 14:40 | reagovat | závadný

    Ahoj to vajce aj z bielkom sa dáva ? a tej cibule som dal asi moc :D

    1. Ňulinka   13.02.2014 | 7:53 | reagovat | závadný

      Ano,celé vejce ;-)

  5. eva   29.03.2013 | 10:40 | reagovat | závadný

    když to ochutnám tak cítím samý olej, asi dělám něco špatně

    1. Ňulinka   13.02.2014 | 7:52 | reagovat | závadný

      Tak to bude asi špatným olejem :-(

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X