Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5x
2+ 1 5
Autor:

Domácí tatarka

Snadné
Ingredience
Vejce 1 ks
Nakládané okurky
i s trochou nálevu
2 ks
Hořčice plnotučná 1 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olej  
Cibule
nakrájené
1 lžička
Domácí tatarka

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Ponorným mixérem ve vyšší nádobě vyšleháme vejce, postupně vmixujeme ostatní suroviny, kromě oleje. Ten přidáváme po větších kapkách, až je směs rozmixovaná a tolik, dokud vše nezhoustne tak, jak máme tatarku rádi. Můžeme i nakonec vmíchat jemně nasekanou petrželku, pažitku, či rozmačkaný česnek.

U nás doma má velký úspěch. Umí ji už udělat i děti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Autor: Vlastina
Prohlížejících: 5
Autor: Recepty
Prohlížejících: 4
Autor: Recepty
Prohlížejících: 4
 
Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)

Komentáře k receptu: Domácí tatarka

Komentáře

  1. Nikola   14.09.2014 | 15:40 | reagovat | závadný

    Taky jsem dnes dělala podle receptu od babičky.A to 2 žloutky,2 dcl oleje,špetka soli,1 lžička octa a 1 lžička hořčice.Všechno dát do vyšší nádoby a ponorným mixérem vyšlehat.Trvá to zhruba 30 vteřin.Pak už jen dochutit nadrobno pokrájenou cibulkou,na jemno nastrouhanými sterilovanými okurkami(zhruba tak 2ks),pepřem a trochu láku z okurek ;-)

  2. Martina1647   04.09.2014 | 12:53 | reagovat | závadný

    Ahoj, teď jsem dodělala tatarku a dala ji vychladit.POVEDLA SE A JE MOC DOBRÁ. Na přípravu jsem použila pouze 3 žloutky, přidala jsem hořčici, sůl, pepř, trošku kečupu a vše prošlehávala ŠLEHAČEM, NE PONORNÝM MIXEREM s pomalým přidáváním oleje (slunečnicový)až do husté hmoty. Až pak jsem přidala okurky a cibulku. ;-)

  3. Erika   18.08.2014 | 18:35 | reagovat | závadný

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vydrží domácí tatarka? :-)

  4. Erika   18.08.2014 | 18:35 | reagovat | závadný

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vydrží domácí tatarka? :-)

  5. Katka   12.06.2014 | 12:12 | reagovat | závadný

    Teď se mi povedla. A také vím, čím to, že se mi tento recept nepovedl. ŽÁDNÉ OKURKY PŘEDEM. Dát nakonec a jen lehce vidličkou promíchat. Už ne ponorným mixérem.

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X