Autor:

Tatarka

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Majonéza  
Cibule  
Okurka  
Lák z okurek
trochu
 
Tatarka

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Cibuli a okurky nakrajíme nadrobno a všechny suroviny smícháme.
Dochutíme podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2-
3.67 6 5 1

Komentáře k receptu: Tatarka

Komentáře

  1. Líbalová   15.08.2013 | 20:31 | reagovat |

    Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.

  2. recepty73   17.12.2010 | 9:16 | reagovat |

    ;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web