Autor:

Tatarka

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Majonéza  
Cibule  
Okurka  
Lák z okurek
trochu
 
Tatarka

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Cibuli a okurky nakrajíme nadrobno a všechny suroviny smícháme.
Dochutíme podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2-
3.67 6 5 1

Komentáře k receptu: Tatarka

Komentáře

  1. Líbalová   15.08.2013 | 20:31 | reagovat |

    Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.

  2. recepty73   17.12.2010 | 9:16 | reagovat |

    ;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web