Tatarský biftek II.

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí svíčková
    • cibule
    • okurka
    • kečup - jemný
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletý kmín
    • žloutek
    • feferonka
    • chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • P.Hon
    P.Hon |

    28. 2. 2012 12:55

    Po promíchání všech ingrediencí doporučuji do tatarského bifteku přimíchat 1 polévkovou lžíci jemně nastrouhaného křenu.Kdo vyzkouší , neprohloupí.

  • Renata
    Renata |

    12. 8. 2011 21:20

    dejte tam obrazky :-P

  • Oldřich Gargulák
    Oldřich Gargulák |

    13. 10. 2008 23:39

    zajímavá statistika: 50% ano, 50% ne; já mám okurky v tataráku rád

  • tatík
    tatík |

    24. 1. 2008 17:51

    Doufám , že okurka je jen na ozdobu.Jenom s tím odležením opatrně,maso velmi rychle tmavne a díky syrovým surovinám se velmi rychle kazí.Pro toto jídlo platí , že je dle EU neskladovatelné.

  • frabta tranta
    frabta tranta |

    28. 2. 2007 14:02

    do tataraku urcite ne plnotucna horcice, a na sojovky taky pozor!! Zkuste taky misto soli najemno nakrajenou ancovicku (napr. calabrese) ale hlavne: Maso NIKDY rozumej NIKDY NEMELEME!!! pro ostrost je nejlepsi cerstva chilli papricka (thajska)

  • Ewinkas
    Ewinkas |

    30. 8. 2006 09:53

    okurky do tataráku?..to ne..le jinam moc dobrý...jenom bych přidala jžičku hořčice a trochu sojovky.

  • marek
    marek |

    7. 7. 2006 19:56

    do tatarského bifteku určitě patří hodně sojové omáčky.Bez ní to nemá cenu.

  • Otakar Richter
    Otakar Richter |

    26. 2. 2006 09:01

    Určitě ne okurky, feferonky a chili koření, to je po mexicku. Místo toho trochu olivového oleje, aby to bylo vláčné, polévkovou lžíci sekaných kaparů a špetku pálivé papriky. A pokud máte čas míchat, napěnit, až je maso lehce růžové.

  • michal prochazka
    michal prochazka |

    6. 1. 2006 15:32

    jedla jste někdy tatarák??

  • Michi Bende
    Michi Bende |

    29. 12. 2005 18:46

    to neni pravy tatarak

  • jarda dvorek
    jarda dvorek |

    28. 7. 2005 11:24

    Okurky? To snad ne.Ale jinak KLASIKA-vyborny.