Autor:

Prsa v mrkvi

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí prsa
(nebo krůtí)
400 g
Mrkev 500 g
Máslo  
Cibule 1 ks
Mletá sladká paprika 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Zeleninový vývar
nebo z kostky
 
Hladká mouka
nebo solamyl, cca
1 lžička
Prsa v mrkvi

Postup přípravy:

Prsa si pokrájíme na kostky, mrkev na kolečka, cibuli najemno. Na rozpuštěném másle necháme zesklovatět cibuli, na ní orestujeme osolené a opepřené maso, posypeme paprikou, promícháme a přisypeme mrkev. Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka.
V malém množství vývaru rozmícháme lžičku hladké mouky, vlijeme do hrnce, promícháme a necháme provařit. Dochutíme solí a pepřem dle potřeby.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
1
5 16 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 16x)
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Prsa v mrkvi

Komentáře

  1. Klára   05.03.2016 | 19:36 | reagovat | závadný

    Výborná rychlá večeře, všichni vrníme blahem :-D !

  2. MichaelaBern22   22.10.2015 | 15:12 | reagovat | závadný

    Jednoduchý lehký oběd! Celá rodinka si pochutnala :o)

  3. Andrea Blechová   29.05.2014 | 19:10 | reagovat | závadný

    Bylo to moc dobré,děkuji. :-)

  4. Lenka   15.12.2013 | 19:24 | reagovat | závadný

    Dneska k obědu jsem vařila prsa v mrkvi. Bylo to fajn a rychle hotové jídlo.

  5. Hanička   14.02.2013 | 13:12 | reagovat | závadný

    Jednoduché a dětem chutnalo, budu opakovat brzo :D

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web