Autor:

Plzeňské hrušky

Snadné
Ingredience
Hrušky 4 ks
Med 3 lžíce
Vlašské jádra
sekaná
2 lžíce
Hřebíček 4 ks
Skořice 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Oloupané hrušky zbavíme jádřinců a důlky po nich naplníme směsí medu, ořechů a skořice. Hrušky postavíme do zapékací misky, na každou místo stopky položíme jeden hřebíček a krátce zapečeme. Podáváme jako teplý dezert.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vanilkové velikonoční cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Plzeňské hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web