Autor:

Plzeňské hrušky

Snadné
Ingredience
Hrušky 4 ks
Med 3 lžíce
Vlašské jádra
sekaná
2 lžíce
Hřebíček 4 ks
Skořice 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Oloupané hrušky zbavíme jádřinců a důlky po nich naplníme směsí medu, ořechů a skořice. Hrušky postavíme do zapékací misky, na každou místo stopky položíme jeden hřebíček a krátce zapečeme. Podáváme jako teplý dezert.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Retro štafetky Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Retro štafetky - chuť dětství Články z

Komentáře k receptu: Plzeňské hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web