Autor:

Pivní chléb

75 minut PT0H75M
Střední
Ingredience
Hladká mouka 3 hrnek
Prášek do pečiva 3 lžička
Sůl 1 lžička
Cukr 1/4 hrnek
Pivo 1 plechovka
Máslo
rozpuštěné
1/2 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Všechny suché ingredience smícháme s pivem. Když máme hotové těsto, dáme do vhodného vymaštěného pekáčku. Přesto přelijeme rozpuštěné máslo.
Troubu rozehřejeme na 190°C a pečeme alespoň jednu hodinu.
Dáme vychladit tak na 15 min. a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Pivní chléb

Komentáře

  1. Michaela Atherton   05.05.2006 | 15:12 | reagovat | závadný

    My kupujeme zasadne 0.5l ... ne kvuli vareni, ale muj manzilek si rad par da:o]

  2. Katerina   04.05.2006 | 23:34 | reagovat | závadný

    Plechovka piva jak velka - ceska 0,5l, nebo zahranicni 12oz = cca 350ml?

  3. Michaela Atherton   28.04.2006 | 14:45 | reagovat | závadný

    V tomto receptu slo opravu o Farenheity. Tento chleb dela dle tohoto receptu ma svagrova a vzdy chutna skvele... at rikate co chcete...

  4. Yveta   28.04.2006 | 6:27 | reagovat | závadný

    Prosim, nevim jak vy, ale 1/4 hrnku cukru? Anonyme, nevim, ale Tvuj prispevek me primnul k tomu, abych se ozvala. Snal 1 cajova lzicka cukru a navic ja pecu take chleb, kde davam vetsinu tekutiny piva, ale pouzivam instantni drozdi misto prasku do peciva a nepouzivam maslo. Je to mozna dobry receptik na chleba, ale nemam odvahu se do nej pustit. Neco mi tam chybi a bohuzel nevim, jak by se moje chleb.pekarnicka tvarila.

  5. Ludmila Chromá   27.04.2006 | 13:48 | reagovat | závadný

    No, ono asi jde o Farenheity, ne o stupně Celsia. Až to někdo zkusíte, dejte vědět, zdá se mi to (na chleba) nějak jednoduché...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web