Autor:

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Střední
Porce: 8
Ingredience
Měkký tvaroh 250 g
Smetana 150 g
Cukr
půl šálku
 
Mango  
Želatina 4 lžička
Horká voda
čtvrt šálku
 
Sušenky BE-BE
např. kakaové (3/4 balení)
 
Máslo
rozpuštěné
60 g
Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Postup přípravy:

Sušenky rozemelte, přidejte rozpuštěné máslo a řádně promíchejte. Směs dejte do skleniček (paňákové i větší) asi v 1,5-2 cm vrstvě a upěchujte. Dejte do lednice vychladnout.

Mnago oloupejte a nakrájejte na kousky, rozmixujte na pyré a přidejte cukr. V horké vodě rozpusťte želatinu a vmíchejte do pyré.

V míse smíchejte tvaroh, smetanu (pokud možno 30%), ještě trochu cukru a řádně promíchejte, můžete použít robot. Vmíchejte asi třetinu mangové směsi. Nalijte na sušenkovou směs.

Navrch opatrně nalijte zbytek mangového pyré s želatinou a nechte zatuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
12 triků, aby se cukroví povedlo Články z

Komentáře k receptu: Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web