Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
8
porce
neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 150
      g smetana
    • cukr půl šálku
    • mango
    • 4
      lžička želatina
    • horká voda čtvrt šálku
    • sušenky be-be např. kakaové (3/4 balení)
    • 60
      g máslo rozpuštěné

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sušenky rozemelte, přidejte rozpuštěné máslo a řádně promíchejte. Směs dejte do skleniček (paňákové i větší) asi v 1,5-2 cm vrstvě a upěchujte. Dejte do lednice vychladnout.
2
Mnago oloupejte a nakrájejte na kousky, rozmixujte na pyré a přidejte cukr. V horké vodě rozpusťte želatinu a vmíchejte do pyré.
3
V míse smíchejte tvaroh, smetanu (pokud možno 30%), ještě trochu cukru a řádně promíchejte, můžete použít robot. Vmíchejte asi třetinu mangové směsi. Nalijte na sušenkovou směs.
4
Navrch opatrně nalijte zbytek mangového pyré s želatinou a nechte zatuhnout.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.