Autor:

Pečené brambory s kaviárem

Snadné
Ingredience
Brambory
(Větší)
2 ks
Zakysaná smetana 250 ml
Sůl  
Cayenský pepř  
Citronová šťáva 1 ks
Nepravý červený kaviár
(Ze 100g)
1 sklenice
Pečené brambory s kaviárem

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory důkladně očitíme kartáčkem pod tekoucí vodou a zabalíme je do alobalu. V předehřáté troubě pečeme při střední teplotě asi 45 minut. Smetanu dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Upečené brambory vyjmeme z alobalu, nakrojíme je a rozdělíme na ně ochucenou smetanu a kaviár.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Pečené brambory s kaviárem

Komentáře

  1. anezzzz   01.04.2015 | 10:27 | reagovat |

    výborné i s pastou Kalles Kaviar - chutově snad ještě lepší:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web