Krkovička pro vítanou návštěvu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg vepřová krkovice bez kosti vcelku
  • Marináda
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      lžíce bílé víno
    • 3
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce med
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1,5
      lžička sůl
  • Náplň
    • 10
      plátek uzené maso
    • 10
      plátek sýr
    • 150
      g žampiony
  • Na pomazání
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce. Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v lednici alespoň 24 hodin. Druhý den dáme do každého rozřezu plátek uzeného, plátek sýra, plátky žampionů. Pomažeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu, aby po dobu pečení nevytekla šťáva. Dáme do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme nejméně 2 hodiny - posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.
2
Jako přílohu doporučuji "Příloha s překvapením" - recept http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JOQRFNROF&id_kategorie=JNLOIRK5
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    17. 7. 2013 17:20

    Myslela jsem podle komentáře bůh ví co to není a nic extra musím říct. :-\

  • Tekumseh83
    Tekumseh83 |

    3. 2. 2013 08:40

    Vyzkoušeli jsme a je super i bez marinády. :-)

  • KvětaŠ
    KvětaŠ |

    16. 2. 2011 13:54

    Vynikající, zkušební pečení proběhlo v neděli, chystám jako pohoštění na oslavu narozenin. Moc děkuju a dávám velkou 1

  • jirkora
    jirkora |

    12. 12. 2010 06:09

    Moc výborý.Děkuji za recept

  • Ladia
    Ladia |

    19. 10. 2010 09:04

    1*

  • Marcela Polášková
    Marcela Polášková |

    30. 5. 2010 11:03

    zkusila jsem na narozeniny, po přečtení komentářů vynechala citr. šťávu. a bylo to vynikající. dávám 1

  • Ladia -
    Ladia - |

    12. 4. 2010 12:37

    Je pravdou, že tato nakyslá chuť marinády nemusí každému šmakovat, tak je možné použít jakoukoliv marinádu dle vlastní chuti, stejně jako náplň.

  • Eva Kolčavová
    Eva Kolčavová |

    12. 4. 2010 10:19

    Nechala jsem se zlákat kladnými komentáři a v neděli jsem vykoušela. Postupovala jsem přesně podle receptu a musím říct, že se to u nás bohužel nesetkalo s úspěchem. Syn s dcerou to ani nedojedli a manžel ten to ohodnotil slovy "tak to snad už příště nevař". Je mi líto, ale opakovat rozhodně nebudu

  • Petr Stehlík
    Petr Stehlík |

    7. 4. 2010 18:48

    Super recept. Moc nám chutnalo :D Děkuji

  • Zdenka Kocmichová
    Zdenka Kocmichová |

    23. 3. 2010 17:02

    Tak u nás bohužel testem chuti neprošlo. Mě se to zdálo ok, ale přítel myslí, že je to moc kyselé. Co člověk to názor. Každopádně díky za zajímavý recept.

  • HANKA VINTEROVÁ
    HANKA VINTEROVÁ |

    20. 3. 2010 20:15

    Dnes jsme měli krkovičku k večeři.Udělala jsem jí podle rsceptu a musím dát za 1.

  • karolina bohackova
    karolina bohackova |

    6. 3. 2010 17:16

    Dnes jsme měli k obědu krkovičku připravenou podle receptu. Byla jsem pochválena, takže chválu přeposílám autorce. Dávám 1.

  • iva stockingerova
    iva stockingerova |

    1. 3. 2010 11:32

    Včera jsem dělala k obědu,jen místo uzeného jsem dala krájenou anglickou slaninu,a k tomu tu přílohu s překvapením.Bylo to vynikající, 1*.

  • milan kru
    milan kru |

    22. 2. 2010 16:58

    Vinikající,štavnaté,originální.

  • Iva- Ma
    Iva- Ma |

    4. 1. 2010 15:26

    Zkusila jsem o víkendu, místo žampionů jsem ale použila mražené hřiby z vlastních zásob.Jinak vše podle receptu.Bylo to opravdu vynikající jídlo, všem nám chutnalo a rozhodně zaslouží velikou jedničku a už je v oblíbených.

  • Ňulinka -
    Ňulinka - |

    21. 6. 2008 06:35

    Trochu jsem maso naložila a chci dnes překvapit,jen nevím...co je příloha s překvapením.nejde mi to otevřít.Je to tím,že nejsem registrovaná?Ale píšu sem delší dobu.Janča

  • Jaroslava Li
    Jaroslava Li |

    6. 4. 2008 17:46

    Paní Airan, musím poděkovat za výborný předpis. Dělala jsem na Velikonoce pro celou naši rodinu a sklidila jsem veliký úspěch - zejména od masožravých zeťů :))Jídlo je sice drahé, ale výborné a na servírovací míse vypadá úžasně. Vyjádřím se slovy: je to nákladná, ale oblažující krmě.

  • milena kubikova
    milena kubikova |

    13. 3. 2008 05:01

    katka...ak Vam to maso prislo kysle, tak Vam asi nesadlo mnozstvo citronovej stavy. Ja marinadu nerobievam podla, tu uvedeneho receptu, ale si kupujem hotovu......Marinada medova pikantni....od vyrobcu Avokado....a mam len tie najlepsie skusenosti. Tuto krkovicku peciem pravidelne a jeme ju na akykolvek sposob. Skuste jej dat este sancu trebars s tou kupenskou marinadou.

  • Katka Klégerová
    Katka Klégerová |

    30. 1. 2008 16:25

    Tak jsem se nechla zlákat mnoha pochvalnými poznámkami. Ale nechutnalo nám to, bylo to kyselé, nedobré. Radši krkovičku naložím v oleji a koření a opeču na grilu. Několikrát jsem zde natrefila na zajímavé a dobré recepty, ale tohle to nebylo. Škoda, po přečtení to vypadalo slibně.

  • Petra
    Petra |

    29. 1. 2008 13:19

    O víkendu jsem upekla přesně dle receptu a výsledek byl výborný! Moc jsme si pochutnali, maso je šťavnaté, výborné. Příště ale ještě víc ochutím kořením - máme to radši... ale jinak opravdu velmi chutné, paráda

  • Renáta Janotová
    Renáta Janotová |

    12. 12. 2007 20:29

    Bylo to výborné!!!Teď pro úspěch musím opakovat vždy, když má přijít nějaká návštěva... :) Dobře se to dělá a chuťově je to mňamka!!Gratuluji!

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    25. 11. 2007 16:50

    Asi budu černá ovce, ale nějak extra nám nechutnalo. Teda nebylo to špatné, ale opakovat určitě nebudu.

  • Eva O.
    Eva O. |

    19. 11. 2007 07:08

    Tak i u nás byl víkend ve znamení chvály na tuto krkovičku. Byla výborná teplá i studená a určitě udělám znovu. Dávám 1.

  • olga
    olga |

    30. 10. 2007 20:31

    Tak takúto krkovičku musím skúsiť čo najskôr,lebo manžel má z bravč.masa najradšej práve krkovičku a takúto úpravu som ešte nerobila - to bude prekvapenie.Ďakujem za dobrý tip, tú prílohu skúsim tiež.

  • Jitka B.
    Jitka B. |

    29. 10. 2007 11:31

    Pekla jsem o víkendu, vynikající.Celé jsem podle jednoho komentáře propíchla zašpičatělou špejlí, krásně to drželo pohromadě. Po otevření alobalu na dopečení jsem maličko podlila, aby bylo víc sťávičky. Vypadalo to krásně, chutnalo výborně. Děkuji za recept, dávám 1.

  • mina kubikova
    mina kubikova |

    29. 10. 2007 07:22

    vyborne jedlo...skvele....raz som si nevedela prestavit krkovicku nespikovanu cesnakom, manzel zas ten med a dcera sampiony v pecenom mase....ale je to bajecna kombinacia a skutocne doporucujem. jedla sa na teplo, jedla sa na studeno ,kosti co ostali po vykosteni, dnes hodim do segedinskeho gulasu, pretoze z nedelneho obedu neostalo na pondelkove dojedanie zhola nic. vyborne, davam za ja 1 a dakujem za recept.

  • Jitka H.
    Jitka H. |

    22. 4. 2007 19:16

    Tak jsem se nechala navnadit tou chválou,nám to ale bohužel nechutnalo.100lidí,100chutí...

  • Alexa Hoffmannová
    Alexa Hoffmannová |

    29. 1. 2007 10:20

    Mňamka! Dávám za jedna. Manžel se oblizoval a to má ke každýmu jídlu komentář:-(.

  • jana drlikova
    jana drlikova |

    27. 1. 2007 21:11

    Moc vydařený recept,je to opravdu pochoutka.

  • Petr
    Petr |

    27. 1. 2007 12:55

    Já to obvykle krájím studené a šikmo...vypadá to velice efektně.Jinak výborný recept, už jsem tim překvapil několik návštěv

  • Lubor Hájek
    Lubor Hájek |

    9. 1. 2007 18:48

    Výborné, návštěva žasla

  • IvkaM
    IvkaM |

    9. 1. 2007 17:38

    Di- moc děkuju,právě pěču k večeři zelňáky tak to mezi tím naložím.to je fofr ani jsem nečekala tak rzchlou odpověď.Koncem týdne to ohodnotím.

  • Di
    Di |

    9. 1. 2007 15:55

    Uteklo mi písmeno, předkrájíte porce, ne překrájíte, to by znamenalo něco jiného!

  • Di
    Di |

    9. 1. 2007 15:10

    Ivko, svisle, je to trochu vidět z obrázku. Vlastně překrájíte porce.

  • IvkaM
    IvkaM |

    9. 1. 2007 14:46

    Můj dotaz-zářezy jsou svisle dolů,nebo napříč vodorovně?Jde to pak krájet na plátky,neodděluje se to?Počítám s tím krájením trošku na šikmo.Odpovězte mi prosím,spěchá to.Ve čtvrtek mám návštěvu.Moc děkuji

  • Airan
    Airan |

    8. 1. 2007 16:56

    Mila Ai, to je mi opravdu lito, mne se to nikdy nepripalilo, ale mam el.troubu. V plynove jsem to nedelala, slysela jsem ze nekdo dava zespod stresni tasku aby se tomu vyhnul.

  • Ai
    Ai |

    8. 1. 2007 16:14

    Maso je vynikající, ale už jsem dělala dvakrát a vždycky se mi zespodu k alobalu připeklo až na uhel a musela jsem pak vše vyndat, rozkrájet a dodělat jen tak, bez alobalu . Mám plynovou troubu, nevím zda to může být tím. Pekla jsem na mírném ohni. Nevíte, co dělám špatně? Prosím poraďte, recept je opravdu skvělý a chtěla bych aby se jednou povedl...

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    8. 1. 2007 10:49

    Od té doby,co jsem tenhle recept vyzkoušela poprvé,je to jeden z mých nejoblíbenějších.Včera jsem vyzkoušela malou obměnu:Do každého zářezu jsem přidala proužek červené kapie a proužek nakládané okurky.Naplněné maso jsem velmi pevně zabalila do alobalu,takže po upečení z toho byla krásná celistvá šiška masa.Šišku masa jsem krájela zešikma,takže na řezu vznikla krásně barevná mozaika.Vypadalo to moc hezky.Určitě to příště vyzkouším jako studené pohoštění na obložené mísy.

  • Gábina
    Gábina |

    30. 12. 2006 00:13

    Pekla jsem na Boží hod, když u nás byli rodiče na obědě a sklidila jsem velkou pochvalu. Místo uzeného jsem dala Paprikáš, krásně to natáhlo jeho vůni. Maso bylo šťavnaté, vypeklo se i dost šťávy. Určitě zopakuji a dávám 1*

  • Lenka Gerlova
    Lenka Gerlova |

    29. 12. 2006 21:48

    Airan, vynikající. Moc díky za recept, doporučuji a dávám 1**

  • Naďa Lhotáková
    Naďa Lhotáková |

    19. 11. 2006 17:42

    Děkuji za inspirující recept.Vyhrála jsem díky tomuto receptu 2.cenu ve Všenickém gurmánu což je zábava kam přinesou účastníci připraveného jídla,zvolená porota hodnotí každé jídlo.Včera jídel bylo asi 50.Získala jsem tyčový mixér s nástavcem.Jěště jednou děkuji za skvělý recept.Dávám 1*

  • Anonym
    Anonym |

    6. 11. 2006 08:15

    Dělala jsem včera ,bylo to vynikající!! Dávám za 1.

  • Honza
    Honza |

    29. 6. 2006 14:44

    Zadny kotlety, poradnou krkovici,osolit a opeprit drcenym peprem, naplnit do rozřezu anglickou slaninou a marinovat v olivovem oleji s cesnekem a cerstvou bazalkou..Vynikajii krehke maso, paráda...

  • Eliška
    Eliška |

    18. 6. 2006 21:37

    Bylo to vynikající, upekla jsem to svým kamarádkám na oslvu svých 40cátin a všechny se olizovaly až za ušima. Použila jsem jako přílohu bamborovou kaši a s vypečenou štávou, úžasně ochucenou marinádou to bylo vynikající.

  • katka h
    katka h |

    31. 5. 2006 13:07

    Bylo to výborné a všem moc chutnalo.

  • Di
    Di |

    27. 5. 2006 19:53

    Jemné, křehké, chutě se delikátně propojí. Navrhovaná příloha je určitě velmi atraktivní, ale my jsme si pochutnali stejně jako rodina paní Zdeny i na "obyčejných" bramborách se salátem.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    9. 5. 2006 20:32

    Vyzkoušela jsem předělat plecko na krkovičku,naplnila sýrem,žampióny,špekem a celkem se to povedlo.

  • Airan
    Airan |

    4. 5. 2006 14:34

    Ruza, je na 12 porci:-))

  • Alena H.
    Alena H. |

    4. 5. 2006 08:38

    O víkendu jsem pekla, ale mezi oblíbené zařazovat nebudu, myslím, že krkovička se dá upravit daleko chutnějším způsobem.

  • ruza
    ruza |

    3. 5. 2006 22:46

    Ahoj,na kolko porcii tento rept z 2kg masa vyjde?Vopred dakujem za odpoved.

  • Pralev
    Pralev |

    12. 4. 2006 10:20

    Zdena z JM: Jsem na tom stejně jako Vaše dcery :) Děkuji, vyzkouším tu kotletu, už teď se mi sbíhají sliny.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    12. 4. 2006 10:01

    Protože mám dvě dcery,které nesnesou ani kousíček tučného masa,použila jsem také kotletu a bylo to i tak vynikající.Tím,že se maso peče v alobalu,zůstane krásně šťavnaté.Já osobně ale dávám přednost krkovičce.

  • Pralev
    Pralev |

    11. 4. 2006 22:45

    Jen dotaz, než se pustím do vaření téhle už jen na pohled dobroty - bylo by to dobré, kdybych místo krkovičky použil kotletu? Krkovička nepatří mezi moje oblíbená masa...

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    3. 4. 2006 06:17

    Konečně jsem to vyzkoušela.Mělo to obrovský úspěch u celé rodiny.S vařenými novými brambory a zeleninovým salátem opravdu výborný sváteční oběd.

  • Lenka Vlková
    Lenka Vlková |

    24. 3. 2006 20:29

    Airan, musím moc moc pochválit!! Dělala jsem při příležitosti rodinné oslavy a velmi jsem zabodovala u rodičů svého přítele, hned chtěli recept!! Dělala jsem asi 12 porcí a zbylé byly druhý den snd ještě lepší. Trochu se mi protrhl alobal, takže se nakonec vytvořila dvojí šťávička - uvnitř zředěnější a venku hustá, hnědší a velmi dobrá! Nmíchala jsem obé na bramborové knedlíky a nemělo to chybu! Díky za recept, jsem teď za hvězdu!!:-))

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    9. 3. 2006 08:18

    Airan, moc dobré, chválím a jedničkuju :-).

  • Ori
    Ori |

    7. 3. 2006 13:46

    tak jsem konečně registrovaná, jedna obrovská 1*** spou sníže uvedeným ještě neregistrovaným komentářem (Eva)

  • Eva
    Eva |

    7. 3. 2006 13:36

    Paní Airan, bylo to SUPER, pochutnala si i babička, která jindy na naše "výtvory" hledí skrz prsty. Jestli nešéfujete nějaké skvělé restauraci, minula jste se povoláním :o)).Vaše recepty i rady jsou skvělé, originální, kompetentní a vtipné!!! Díky

  • JARMILA Butulová
    JARMILA Butulová |

    1. 3. 2006 20:52

    Vyzkoušela jsem a bylo to vynikající. Nemá to chybu.Už jsem koupila krkovičku, budeme dělat podruhé!

  • Margita
    Margita |

    27. 2. 2006 14:04

    Vynikajúce! Mali sme rodinné stretnutie a všetci boli veľmi spokojní. Hodnotím za 1.

  • Eliška
    Eliška |

    18. 2. 2006 23:18

    Paní Arian, bylo to vynikající, vyzkoušela jsem to na bráchovi a moc mu to chutnalo a pak jsem to udělala na oslavu mých narozenin pro kolegyně a ty jen mlaskaly...skvělé...

  • Marcela Šepsová
    Marcela Šepsová |

    17. 2. 2006 14:02

    Měla jsem velký úspěch i u rodičů.Moc nám to chutnalo, ale měla jsem pocit, že je málo omačky.Nikdo si nestěžoval, naopak.Mamka měla strach, že se to spálí, když jsem maso nepodlila a jen zabalila a pekla.Nic se nepřipálilo.Doporučiji vyzkoušet a k 1 přidávám *.

  • Airan
    Airan |

    8. 2. 2006 20:07

    Pro Andrejku a Mirka - omlouvam se, ze jsem neodpovedela na dotaz driv, nemela jsem pristup k internetu. O uzene v coca-cole jsem se zminila v komentarich pri receptu "kure na limonade". Samostatni recept zde neni ale tam jsem v podstate vysvetlila postup.

  • Mirek
    Mirek |

    8. 2. 2006 16:52

    Mohu se zeptat paní Airan, pod jakým názvem je v jídlo o kterém se zmiňuje čtenář jako o " uzeném v coca cole " ?. Nikde ho nemohu najít. Děkuji za odpověď Mirek

  • Lenka
    Lenka |

    7. 2. 2006 21:12

    můj první pokus tohoto receptu se docela povedl, ale až to budu dělat po druhé, bude to určitě výborné. Proto jsem zatím hodnotila známkou 2. Jinak místo uzeného jsem dala slaninu a vůbec to nezkazila.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    5. 2. 2006 11:25

    Viz. recept "Příloha s překvapením".

  • Antonín Hoblík
    Antonín Hoblík |

    5. 2. 2006 11:19

    kruci tak kde je ta příloha s překvapenín- recept zde -= v poslední větě.Už jsem byl "vyhnán manželkou" ať´honem jdu pro tu přílohu s překvapením

  • Vlastimila Vacková
    Vlastimila Vacková |

    4. 2. 2006 12:23

    1 podtržená

  • Zlata
    Zlata |

    31. 1. 2006 14:03

    Jaký syr se pozužíva? Nerozteče sa pri pečení?Děkuji

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    29. 1. 2006 17:22

    Naprosto vynikající, pro návštěvu nic nezbylo :))

  • Andrea Bártová
    Andrea Bártová |

    27. 1. 2006 10:33

    Mohu se zeptat paní Airan, pod jakým názvem je v jídlo o kterém se zmiňuje čtenář jako o " uzeném v coca cole " ?. Nikde ho nemohu najít. Děkuji za odpověď Andrejka

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    26. 1. 2006 11:14

    Jahe, staci jen dokrajet kazdy platek do konce a servirovat, dolu maso, uzenina, houby, syr:-)) At chutna:-))

  • jahe
    jahe |

    25. 1. 2006 18:33

    Airan, protím, možná se ptám blbě, ale jak to mám potom krájet- po upečení.Moc děkuji, dělám to samé, ale jako plněné plátky.

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    25. 1. 2006 12:26

    To teda chutnalo a jak jsem si u toho jeste splhla na spravnych mistech... :-)

  • Kajka
    Kajka |

    23. 1. 2006 22:15

    Paní Airan, to jsme si zase pochutnali. Bylo to super papáníčko. Budu dělat často .Moc , moc děkuji za receptík a těším se na další .

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    23. 1. 2006 20:40

    Dělám něco podobného a z vlastní zkušenosti mohu poradit spíchnout naříznuté plátky nahoře zašpičatělou špejlí, líp drží pohromadě.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    23. 1. 2006 20:04

    Marcelko, jsem moc rada, ze chutnalo. Ester, to mnozstvi jde snizit, ingredience jsou opravdu pro velkou navstevu -10 az 12lidi. I tak se prejedi, ze se nebudou mit k odjezdu:-))

  • Ester S.
    Ester S. |

    23. 1. 2006 18:55

    Tak tento recept již od čtení voní a dráždí smysly:)) Dávám proto do oblíbených a u nejbližší příležitosti dělám! Sice s nákupem 2kg masa a ostatních ingrediencí se asi prohnu, ale zase toho bude hodně..

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    23. 1. 2006 10:13

    Pekla jsem v sobotu a mooc nam chutnalo. Je dobre pouzit velky grilovaci alobal (silnejsi), protoze kdyby vytekla stava, byla by to velka skoda. Pouzila jsem moravske uzene (davala jsem po dvou platcich) a zampionu jsem mela pul kila a pekne jsem je nasypala i nahoru. Pokousela jsem se i fotit, tak to dneska zkontroluju a kdyztak poslu, at se toho nikdo neboji :-)

  • Airan
    Airan |

    21. 1. 2006 14:32

    Mila Kajka, jsem moc rada, ze uzene chutnalo, ja to pripravuji jako slavnostni predkrm:-) Co se tyce zampionu, cerstve jsou cerstve ale kdyz nejsou taky nahrazuji konzervou. Chci jen upozornit, ze minule jsem delala 1,5 cm platky protoze krkovicka byla na rozrez mala - ted jsem si koupila vetsi, tak krajim 1cm platky a protoze je to jen pro rodinu mam normalne krajene tenke platky syra a uzeneho:-))) Trosku je sidim ale nekdo taky jednou napsal - kazdy den neni posviceni:-))

  • Kajka
    Kajka |

    20. 1. 2006 21:29

    Paní Airan, moc Vás zdravím a mám na Vás dotaz. Ale nejdříve Vám musím říct, že to uzené v té coca cole bylo fantastické. Lahodná chuť a ta marináda dle Nigelly již není nutná. A teď k té Vaší krkovičce, na kterou se v neděli chystám. Bohužel jsem nesehnala ani v jednom marketu syrové žampiony, / resp. v jednom by byly, ale vypadaly nevábně/ mohu dát z konzervy?Přeji hezky víkend

  • Airan
    Airan |

    19. 1. 2006 14:00

    Mily anonyme, ja jich mela 12:-)

  • Anonym
    Anonym |

    19. 1. 2006 13:46

    Airan, to do každého jedného zárezu dáme udené,syr i šampión- to je z toho potom kolik porcií?

  • Airan
    Airan |

    19. 1. 2006 12:01

    Beba, ne, ne:-)) Ty 2kg masa musi byt syrova krkovicka, s uzenym to asi nebude ono:-))

  • beba
    beba |

    19. 1. 2006 11:45

    Aj keď použijem údené mäso, vkladám do zárezov zasa údené?

  • Airan
    Airan |

    19. 1. 2006 11:21

    Anonyme, dala jsem tam obycejny eidam a uzenou rolku z krkovicky.Kajce a Evicce dekuji a budu moc rada kdyz to bude chutnat

  • Anonym
    Anonym |

    19. 1. 2006 00:56

    chci se zeptat, jaké uzené a jaký sýr jste použila v tomto receptu?děkuji

  • Eva Furianová
    Eva Furianová |

    18. 1. 2006 21:59

    No teda Airan, len to čítam a super niečo, v nedeľu to určite bude rozvoniavať na našom stole. Díííík.

  • Kajka
    Kajka |

    18. 1. 2006 20:05

    Paní Airan, tak zítra vařím to uzené, v neděli pro velmi milou návštěvu zase tuhle dobrůtku. Musí to být fakt "BOMBA!. Vaše recepty totiž stojí opravdu za vyzkoušení. Zatím jsem nelitovala. A moc Vám za ně děkuji. Jen tak dál.

  • Airan
    Airan |

    18. 1. 2006 15:40

    Pane Hons, je pravda, ze je to trosku drahe ale ...pro blizke lidi vsechno, ne:-)))))) Dekuji vsem za mile prispevky, je to opravdu moc dobre, budu rada kdyz to vyzkousite.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    18. 1. 2006 13:09

    Recept je zde již delší dobu. Ve vyhledávání zadejte "Příloha s překvapením"

  • Anka
    Anka |

    18. 1. 2006 12:50

    Už teraz sa mi na to zbiehajú slinky, len mi chýba "Příloha s překvapením", ktorú Airan sľubuje ale zatiaľ nie je uverejnená

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    18. 1. 2006 11:48

    Tohle vypadá úžasně! A v názvu je jasně uvedeno, že se jedná o vítanou ( tudíž jistě milou a příjemnou ) návštěvu. Pro opravdu milé přátele není škoda ničeho. Už se těším, jak mě budou za tohle chválit:-)

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    18. 1. 2006 10:42

    Určitě záleží na tom, jaká ta návštěva přijde. Pro některou je to fakt škoda ....Moc bych chtěla právě teď tuto dobrotu ochutnat !!

  • pupen Hons
    pupen Hons |

    18. 1. 2006 10:25

    Arian, recept vypadá skvěle ale...není to pro návštěvu škoda?