Krkovička po cigánsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
3
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks plátky krkovičky bez kosti
    • 2
      ks cibule
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      ks nakládané okurky
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá sladká paprika
    • 1
      ks masox
    • 1
      miska houby

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou, pak ponecháme v chladu.
2
Nakrájíme si najemno kyselou okurku, cibuli a anglickou slaninu, poté 5 minut osmahneme na pánvi. Obsah pánve rozprostřeme po pekáči a položíme na něj plátky krkovice, poté na vrch rozkrájíme jeden masox, trochu podlijeme vodou a pekáč uzavřeme.
3
Pečeme v troubě přibližně 45 minut. Podává se s uvařeným bramborem nebo podle chuti. =) Přeji Vám dobré chutnání.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Mates
    Mates |

    17. 7. 2016 17:49

    Jani, houby ukradnul ten cigan.. proto je to "po cigánsku"

  • Petřinka
    Petřinka |

    8. 5. 2016 07:21

    Taky bych se chtěla zeptat na ty houby.. :-)

  • Petřinka
    Petřinka |

    8. 5. 2016 07:21

    Taky bych se chtěla zeptat na ty houby.. :-)

  • Jana
    Jana |

    15. 3. 2013 21:07

    A co ta miska hub?