Autor:

Krkovička po cigánsku

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Plátky krkovičky bez kosti 3 ks
Cibule 2 ks
Anglická slanina 150 g
Nakládané okurky 3 ks
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá sladká paprika  
Masox 1 ks
Houby 1 miska
Krkovička po cigánsku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou, pak ponecháme v chladu.
Nakrájíme si najemno kyselou okurku, cibuli a anglickou slaninu, poté 5 minut osmahneme na pánvi. Obsah pánve rozprostřeme po pekáči a položíme na něj plátky krkovice, poté na vrch rozkrájíme jeden masox, trochu podlijeme vodou a pekáč uzavřeme.
Pečeme v troubě přibližně 45 minut. Podává se s uvařeným bramborem nebo podle chuti. =) Přeji Vám dobré chutnání.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Krkovička po cigánsku

Komentáře

  1. Petřinka   08.05.2016 | 7:21 | reagovat |

    Taky bych se chtěla zeptat na ty houby.. :-)

  2. Jana   15.03.2013 | 21:07 | reagovat |

    A co ta miska hub?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web