Majolková krkovička se sýrem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • plátky krkovičky bez kosti
    • majonéza
    • cibule
    • sýr - Gouda, Eidam...
    • koření dle chuti: pepř, paprika, chilli, majoránka ...
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky libovější krkovičky po stranách nakrojíme, naklepeme, osolíme, dle chuti okořeníme a naskládáme do pekáčku. Vymazávat nemusíme a když, tak velmi málo, jelikož majolka je tučná dost. Majolkou potřeme plátky masa asi v tří až čtyřmilimetrové vrstvě. Posypeme plátky cibule a sýrem, podlijeme malým množstvím vody(pár lžic), zaklopíme a dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu. K upečení krkovičky by měla stačit asi hodina pečení, ale to samozřejmě záleží na výšce plátků a před podáváním vidličkou zkusíme, jak je měkká.
2
Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Kamila Míčková
    Kamila Míčková |

    5. 6. 2015 18:40

    Výborné.

  • Kamila Míčková
    Kamila Míčková |

    5. 6. 2015 18:40

    Výborné.

  • Kameníčková
    Kameníčková |

    12. 2. 2014 14:04

    Dobrý den, dnes jsem vyzkoušela a mělo to úspěch, děkuji za typ ;-)

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    27. 1. 2012 10:26

    Včera jsem opravil, díky :)

  • machová
    machová |

    27. 1. 2012 09:41

    já fotku vidím

  • Iva Přikrylová
    Iva Přikrylová |

    25. 1. 2012 23:26

    Zapomněla jste označit jednu fotku jako hlavní, je škoda, že se fotka nazobrazí, i když je vložená., můžete to ale ještě opravit.