Autor:

Plněná krkovička

Střední
Ingredience
Vepřová krkovice 1 kg
Česnek
palička
1 ks
Mleté maso - hovězí 300 g
Bílé víno 100 ml
Cibule 100 g
Paprikové klobásy
nebo čabajková
200 g
Sůl  
Pepř mletý
lehce podrcená směs
 
Drcený kmín  
Plněná krkovička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.) Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití nebo upevníme do pečícího papíru nebo fólie. Pevně stočíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu.

Před podáváním nakrájíme na plátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Plněná krkovička

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web