Autor:

Krkovička pečená s játry a cibulí

Snadné
Ingredience
Plátky krkovičky bez kosti 4 ks
Vepřová játra
nebo drůbeží, cca
200 g
Sůl  
Drcený kmín  
Pepř mletý  
Cibule 2 ks
Hladká mouka 1 lžička
Sádlo
nebo olej
 
Krkovička pečená s játry a cibulí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé kousky pokrájenými, očištěnými játry, posypeme kmínem. Nakonec posypeme plátky cibule, osolíme, podlijeme troškou vody, zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté trouby péct na cca 35 minut. Pak alobal sundáme a dopečeme maso doměkka, podléváme dle potřeby.
Podáváme s rýží nebo bramborovou přílohou.

* Na játra můžeme dát plátky z kyselejšího jablka a pak teprve cibuli, to je také výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Krkovička pečená s játry a cibulí

Komentáře

  1. Petra   28.02.2016 | 17:45 | reagovat |

    Vynikající jídlo! Dali jsme si k tomu hranolky, bylo to opravdu (y)

  2. Wogelova   25.01.2014 | 13:23 | reagovat |

    Vrele doporucuji, chut stavnate krkovice a jater je unikatni a velmi dobre se k sobe hodi.

  3. Pondělka Jan   05.08.2013 | 22:37 | reagovat |

    S jablky také zkusím, protože dnes nám chutnalo maximálně a jater bych i přidal. Recept nezklamal.

  4. Pondělka Jan   05.08.2013 | 11:01 | reagovat |

    Vyzkouším dnes a dám vědět, jak jsem pochodil. Už po přečtení receptu se mi sbíhají sliny a hlavně u nás proti játrům nikdo nic nemá proti.

  5. Olina   07.06.2012 | 15:10 | reagovat |

    Krkovička s játry byla výborná, dokonce se v jídle tolik nepitval ani junior, který játra jinak nesní ani v omáčce <:-) . Recept tisknu a zakládám do domácí kuchařky O:-) .

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web