Autor:

Pečená kmínová krkovička

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Plátky krkovičky bez kosti
- plátek cca 220 g
4 ks
Sůl
a pepř
 
Kmín
- hrubě drcený
2 lžíce
Cibule 2 ks
Voda
na podlití
 
Pečená kmínová krkovička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky krkovice na stranách nařízneme, osolíme, jemně opepříme, z obou stran posypeme kmínem a položíme na pokrájenou cibuli do pekáčku. Podlijeme troškou vody, zakryjeme alobalem nebo poklicí a dáme péct do předehřáté trouby na 35 minut. Pak odklopíme, maso obrátíme a dopečeme doměkka a dozlatova, případně dle potřeby ještě podlijeme.

Podáváme s bramborovým či kynutým knedlíkem a špenátem nebo s čerstvým chlebem, hořčicí, cibulí a sklenicí chlazeného piva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Pečená kmínová krkovička

Komentáře

  1. Verča   06.10.2016 | 11:34 | reagovat |

    Prosím při jaké teplotě to mám péci a jak dlouho od obrácení. Děkuji jsem začátečník :o)

  2. Štěpánka   27.09.2015 | 8:55 | reagovat |

    Senzace!! Krkovice byla jak dortík :-* v puse se jen rozplynula.

  3. Simona   22.04.2013 | 11:09 | reagovat |

    Pekla jsem jí v neděli+špenát a knedle.Výborná.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web