Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 32x
1 1 5
Autor:

Ďábelský Pangasius

20 minut
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Filety
Pangasius
3 ks
Slanina 50 g
Česnek
paličky
2 ks
Cibule
velká
1 ks
Petrželová nať
kytička
1 ks
Olivový olej  
Sůl  
Chilli  
Alobal  
Ďábelský Pangasius

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 32x)
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Ďábelský Pangasius

Komentáře

  1. vuhioed   10.10.2013 | 13:22 | reagovat | závadný

    Rychlé a výborné :-) Taky jsem místo petrželky použila oregáno a nedělala jsem to moc ostré :-))

  2. ewelina.hr   02.03.2013 | 13:53 | reagovat | závadný

    Také musím pochválit, opravdu velmi dobré. Sice jsem udělala menší úpravy dle naší chuti, ale i tak to bylo jednoduché a výborné. Moc chválím. V létě určitě vyzkoušíme i venku na grilu.

  3. Lucie   10.10.2011 | 12:35 | reagovat | závadný

    vynikající :-)

  4. karkulka.a   20.06.2011 | 14:17 | reagovat | závadný

    vynikající....

  5. zuzana   29.05.2011 | 11:17 | reagovat | závadný

    chutná to výtečně

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X