Autor:

Zapečený pangasius

Snadné
Ingredience
Pangasius
filety
 
Koření na ryby  
Mouka  
Olej  
Omáčka
Mrkev  
Petržel  
Vejce  
Tvrdý sýr  
Zapečený pangasius

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety po rozmražení posypeme kořením a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji je nejprve zprudka a pak na mírném ohni opékáme dozlatova.

Zeleninu a sýr nastrouháme, spojíme vajíčkem. Filety naskládáme na pekáč a „napatláme“ na ně majdu. Dáme zapéct pod gril.

Výborné jsou k tomu brambory, ale když se mě nechce je vařit, jím rybu jenom s troškou tatarky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 28 x
1
4.82 28 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 28x)
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Zapečený pangasius

Komentáře

  1. Skrblik   15.12.2015 | 21:29 | reagovat | závadný

    Dalsi z dobrych ale nedotazenych receptu, opravdu nechapu, proc nenapisete kolik ceho, na kolik stupnu, pripadne jak dlouho.Takoveto stranky urcite nenavstevuji pouze ti kteri "vedi" a uz vubec nechapu dalsi prispevatele kteri sem pisi a rozplyvaji se nad tim jak se jim to povedlo, proc to neobjasni, kdyz pisatel se k tomu nema.
    Jsem zacatecnik a postupoval jsem takto : mel jsem dva filety, na obalu psali ze cista hmotnost 240g.Na to jsem pouzil hladkou mouku, tretinu male mrkve, cca pulku male petrzele, pulku platku z velkeho celeru, jedno vejce a dva strouzky cinskeho(slabsiho cesneku).K dispozici jsem mel pouze platkovy syr 30%, tak jsem nastrouhal cca pulku z 100g baleni.
    Na panvy jsem rozpalil olej na maximum na nejvetsim horaku, takto naprudko jsem to opekl z obou stran, ve chvili kdy to zaclo chytat zlatavou barvu tak jsem to stahl cca na pulku az 3/4 a dopekl do zlatova.troubu jsem dal na gryl a rozehral na 175°, v ni jsem to nechal 10min, pote jsem zvysil na 200° a nechal dalsi 4min.Vysledek me mile prekvapil, bylo to k jidlu a bylo to dobre.Pri opekani na panvy jsem jeste zkusil opeci platek celeru potreny rozetrenym cesnekem a jako doplnek se to osvedcilo.
    Vareni zdar a piste recepty poradne ;-)

  2. Michaela   30.03.2015 | 12:39 | reagovat | závadný

    Opravdu vynikajici

  3. Lupetto   12.11.2014 | 14:20 | reagovat | závadný

    Fakt super recept ;-). Dělala jsem to takhle poprvé a už nikdy nebudu dělat jinak!!!! Díky moc za inspiraci a ať se daří :-P

  4. marktea   06.08.2014 | 12:51 | reagovat | závadný

    priste davejte aj stupne a na kolik se to dela
    O:-) O:-) O:-) O:-)

  5. slay3r_cs***   27.08.2013 | 14:15 | reagovat | závadný

    Dnes jsem to zkoušel uvařit a byl jsem mile překvapen. Udělal jsem pangase a na zkoušku vepřové a dokonalost obojího...

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Rychlé letní večeře: Jsou skvělé a do 20 minut hotové Rychlé letní večeře: Jsou skvělé a do 20 minut hotové
Vše, co jste chtěli vědět o laserové epilaci Vše, co jste chtěli vědět o laserové epilaci
Minulé životy: Objevte svou minulost a změňte přítomnost Minulé životy: Objevte svou minulost a změňte přítomnost
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web