Zapečený pangasius II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg filety z Pangasia
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 2
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filety z pangasia necháme rozmrazit, dobře opláchneme studenou vodou. Po obou stranách je posolíme a hustě posypeme kořením na ryby. Prudce opečeme na pánvi na malém množství oleje a přeložíme do mělké zapékací misky, jejíž dno jsme vymazali a vysypali strouhanou houskou. Na každý filet dáme tenký plátek másla. Vložíme do trouby, nepřikrýváme a krátce zapečeme, až strouhanka pod rybou zezlátne.
2
Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.