Autor:

Zapečený pangasius II.

Snadné
Ingredience
Filety
z Pangasia
1 kg
Koření na ryby 1 lžíce
Slunečnicový olej 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Zapečený pangasius II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filety z pangasia necháme rozmrazit, dobře opláchneme studenou vodou. Po obou stranách je posolíme a hustě posypeme kořením na ryby. Prudce opečeme na pánvi na malém množství oleje a přeložíme do mělké zapékací misky, jejíž dno jsme vymazali a vysypali strouhanou houskou. Na každý filet dáme tenký plátek másla. Vložíme do trouby, nepřikrýváme a krátce zapečeme, až strouhanka pod rybou zezlátne.

Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Zapečený pangasius II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web