Ďáblova pochoutka

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 18
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso
    • 500
      g kysané zelí
    • 100
      g anglická slanina
    • 200
      g sýr niva
    • 2
      ks cibule
    • 2
      dl zakysaná smetana
    • rajský protlak
    • česnek
    • chilli
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli a česnek nakrájíme najemno a osmažíme, přidáme mleté maso, nastrouhaný sýr a podusíme. Vmícháme protlak a koření podle chuti.
2
Dáme do vymazané zapékací mísy, potřeme smetanou, zasypeme zelím a na kostičky nakrájenou slaninou. Pečeme asi hodinu. Vyklopíme a krájíme.
Zařazení: Maso Uzené Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • girlska
    girlska |

    4. 6. 2011 21:57

    Je to dobré, dost syté. Příště bych asi ubrala slaninu. A nešlo by tam nekysané zelí? :)

  • kalash.nika
    kalash.nika |

    1. 5. 2011 21:49

    Chúťově geniální, právě dopékám a chodím ochutnávat už do trouby, takže dávám za 1. Akorát mám pocit, že to bude špíš na lžíci, než na krájení.

  • Greinerova
    Greinerova |

    13. 2. 2011 17:20

    Moc dobré a rychlé

  • Anna
    Anna |

    18. 12. 2010 19:24

    Vynikajúce! Doporučujem :-) 1

  • Sebi
    Sebi |

    11. 12. 2010 12:50

    Opravdu je to moc dobré a rychlé jídlo. Doporučuji :-) 1

  • Petra Krylova
    Petra Krylova |

    12. 1. 2010 17:29

    Vazne super! Uz budu delat podruhe :-)

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    30. 5. 2009 12:17

    Tak jsem to dnes uvařila - upekla, ale máme doma probléma ? Mám to nějako řídké ? - že by maso pustilo tolik šťávy, asi jo, chuťově moc a moc dobré, jen to nemohu krájet ? Nabíráme velkou naběračkou a jde to, takže hodotím 1.

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    29. 5. 2009 09:16

    Celý týden jsem byla nucena vařit pro velký počet strávníků.Takové recepty z jednoho pekáče se v tomto případě opravdu vyplatí a navíc je to velice chutné.Dávám 1.Zakládám do oblíbených.Přikusovali jsme čerstvé pečivo.

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    11. 5. 2008 09:46

    Výborné papáníčko. Něco jako Koložvárská kapusta, ale časově rychlejší podobě. Místo rajského protlaku jsem dala asi 1,5 dcl ostrého kečupu, 6 velkých stroužku česneku (mleté maso to snese) a Nivy okapánek víc. Pozor NESOLIT!!!Jídlo je díky Nivy slané dost. Jedli jsme to s manželem na večeři s chlebem - pohádka. Ještě zbylo, tak dnes udělám k tomu brambory. Dávám velikánskou 1.

  • Jarka
    Jarka |

    8. 3. 2008 13:05

    Tak právě jsme se z manželem nacpali,je to moc výborné.Jako přílohu jsem zvolila topinky.Moc výborné.

  • Anonym
    Anonym |

    4. 3. 2008 11:39

    KOlik toho protlaku?

  • Katka
    Katka |

    3. 3. 2008 23:36

    Jaká je k tomu vhodná příloha prosím? Knedlík?

  • lenka
    lenka |

    3. 3. 2008 20:46

    Jakou teplotu mám zvolit pro zapékaní?

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    7. 10. 2006 17:54

    Římský hrnec nepoužívám, zkuste.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    7. 10. 2006 16:57

    Tak tohle by možná šlo i do římského hrnce, co myslíte paní Hano?

  • Marty
    Marty |

    7. 10. 2006 15:57

    Tak jsem to prave dal do trouby...Zatim to vypada moc dobre...pak napisi jake to bylo..