Ďáblova pochoutka

Střední
Ingredience
Mleté maso 500 g
Kysané zelí 500 g
Anglická slanina 100 g
Sýr Niva 200 g
Cibule 2 ks
Zakysaná smetana 2 dl
Rajský protlak  
Česnek  
Chilli  
Pepř mletý  
Sůl  
Ďáblova pochoutka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené, Mleté

Cibuli a česnek nakrájíme najemno a osmažíme, přidáme mleté maso, nastrouhaný sýr a podusíme. Vmícháme protlak a koření podle chuti.

Dáme do vymazané zapékací mísy, potřeme smetanou, zasypeme zelím a na kostičky nakrájenou slaninou. Pečeme asi hodinu. Vyklopíme a krájíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 18 x
1
4.89 18 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Ďáblova pochoutka

Komentáře

  1. girlska   04.06.2011 | 21:57 | reagovat |

    Je to dobré, dost syté. Příště bych asi ubrala slaninu. A nešlo by tam nekysané zelí? :)

  2. kalash.nika   01.05.2011 | 21:49 | reagovat |

    Chúťově geniální, právě dopékám a chodím ochutnávat už do trouby, takže dávám za 1. Akorát mám pocit, že to bude špíš na lžíci, než na krájení.

  3. Greinerova   13.02.2011 | 17:20 | reagovat |

    Moc dobré a rychlé

  4. Anna   18.12.2010 | 19:24 | reagovat |

    Vynikajúce! Doporučujem :-) 1

  5. Sebi   11.12.2010 | 12:50 | reagovat |

    Opravdu je to moc dobré a rychlé jídlo. Doporučuji :-) 1

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web